Το απογευματινό ποτό δεν είναι κάτι καινούριο στην Ελλάδα, παρʼ όλο που έχει πλέον αντικατασταθεί κυρίως από τον καφέ. Οι πιο παλιοί έπιναν ούζο ή ρακί σαν απεριτίφ αργά το απόγευμα συνοδευόμενο με παξιμάδια, τυρί κι ελιές.


Από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και για 4 Σάββατα (25/2 - 4/3 - 11/3 - 18/3), στο Bootleg στο Χολαργό, απο τις 5μμ μέχρι τις 9μμ, το aperitivo μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο food pairing με γεύσεις απο την ελληνική φύση, φαντασία και αρώματα. Η premium σειρά Roots "μεταμορφώνει" τον χαρακτήρα του απογευματινού ποτού, αναδεικνύοντας τις ʻρίζες΄ που έχουμε όλοι, και προσδίδοντας έναν μοντέρνο αλλά και ελληνικό χαρακτήρα στο σύγχρονο all day drinking. Η κουζίνα του Bootleg έχει δημιουργήσει ειδικά για κάθε ποτό μοναδικό συνοδευτικό finger food με γεύσεις που εκπλήσσουν!


Πιο συγκεκριμένα, απο τις 5μμ μεχρι τις 9μμ μπορείτε να δοκιμάσετε το απογευματινό food pairing σε ειδική τιμή (8 euro): "Roots Spritz" ,ένα μεσογειακό spritz, με Roots Mastiha, το οποίο συνοδεύεται με tapas με κοτόπουλο, το "Herb Fizzy Elixir" με Roots Herb Spirit και grapefruit soda, το οποίο συνδυάζεται μοναδικά με τορτίγια με ροκφόρ, καραμελωμένo αχλάδι και noya μοσχάρι, και το "Tentura Dry Recipe", με Roots Tentura, συνοδεία tapas με σολωμό, ραπανάκι, αγγούρι και horse radish.


Η Roots αναδημιουργεί παραδοσιακές γεύσεις με 4 premium φυσικά ελληνικά λικέρ, ROOTS MASTIHA, ROOTS RAKOMELO, ROOTS TENTURA, ROOTS HERB SPIRIT

 

Roots Facebook
https://www.facebook.com/FinestRoots/
Roots Instagram
https://www.instagram.com/finest_roots/