Κάθε χρόνο την τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη, το "Beaujolais nouveau"  το γευστικό και διαυγές αρωματικό κόκκινο κρασί που παράγεται στην περιοχή Beaujolais της Γαλλίας αυτό που πρέπει να καταναλωθεί όπως υποδεικνύει και το ονομα του ("nouveau" δηλαδή φρέσκο) μέσα σε έξι μήνες από την κυκλοφορία του.

 

Την Κυριακή πολλές μπουκάλες με το φρέσκο, αρωματικό κόκκινο Beaujolais nouveau θα έχουν φτάσει στο Κey bar για να απολαύσετε μαζί με ψητά κάστανα ενώ ο Antonio προσθέτει στη κουζίνα του για τη μέρα αυτή bruscette με τυρι chevre  και vitel tourne.

 

Στα deck, ο Στάθης Μητρόπουλος με το ιδανικό soundtrack για κυριακάτικα απογεύματα και βράδια.