Η Evolution γιορτάζει 4 χρόνια σκοτεινής, βιομηχανικής αισθητικής, σήμα κατατεθέν της συνέχειας μιας μακροσκελούς ιστορίας στα μουσικά, Αθηναϊκά δρώμενα, διατηρώντας έτσι την ξεκάθαρη, επικοινωνιακή της ετικέτα.
Την 1η Οκτωβρίου το φημισμένο πλέον "Βυρσοδεψείο" θα είναι και πάλι σε πρώτη προβολή με το Σλοβένο UMEK να διατηρεί πιστά την πρωτοκαθεδρία.


Τον φετινό μουσικό κατάλογο θα συμπληρώσουν επίσης djs όπως Industrialyzer, Danny Serrano, Ramon Tapia, Christian Cambas, Landmark, D.R.N.D.Y, ο Ολλανδός Jeroen Verheij, γνωστός ως Secret Cinema καθώς και πολλοί άλλοι, σε ενα dj set που θα συζητηθεί πολύ.


Upper Stage: Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος και εμπνευσμένος εκπρόσωπος της techno σκηνής UMEK θα αποτελεί τον οδηγό του "Upper Stage" μαζί με τους Industrialyzer, Secret Cinema, Christian Cambas και Dimitri Motofunk, που θα απογειώσουν την περιοχή του Βοτανικού.


Open Air Stage: Ο Βέλγος Ramon Tapia αλλά και ο Ισπανός Danny Serrano μαζί με το ολέθριο τρίο των Zoo Roo αλλά και με τους Fragk & Gi και Dallux, θα παραθέσουν ενα θρυλικό outdoor πάρτυ στο "Open Air Stage"
Evolution Records Stage: Στο ολοκαίνουργιο και πρωτοποριακό "Evolution Records Stage", οι Landmark, D.R.N.DY, LFC's, Nuel και Olga, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν μια φεστιβαλική ατμόσφαιρα πολλών αστέρων.

Τρια stages, πολλή μουσική και μια βραδιά που έρχεται για να σου υπενθμίσει τις παλιές, hardcore εποχές του clubbing.