Στις 20 Αυγούστου, με ένα από τα πιο δυναμικά lineup του καλοκαιριού, το ACOU Festival vol.1 ήρθε να ανοίξει τους ορίζοντες με τις μουσικές του επιλογές και να προωθήσει την ιδέα της house μουσικής σκηνής όλο και περισσότερο στην Αθήνα και στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια φοβερή εμπειρία σε όλους τους λάτρεις του είδους!
Αποκλειστικά από το ACOU Festival Vol.1, στο «Massroom - Boutique Poolside Club, Γλυφάδα»:
Ο Aquarius Heaven με το ανατρεπτικό του στυλ, ερχόμενος από το Βερολίνο, με το ιδιαίτερο παρελθόν του στη μουσική σκηνή, σπάει τους κανόνες και έρχεται να μας φέρει τις Ευρωπαϊκές του ιδέες με ένα σπουδαίο Live.
Ο AND.ID ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες DJs εκπροσώπους μας στην παγκόσμια σκηνή, με μόνιμη παρουσία στο εξωτερικό και με δεκάδες εμφανίσεις σε Βόρεια, Νότια Αμερική και Ευρώπη, είναι ξανά στην Ελλάδα για να κάνει την διαφορά.
O Alex Dimou εχοντας συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα στον τομέα της παραγωγής, με πλήθος παραγωγών στα μεγαλύτερα labels, έρχεται με διθυράμβους από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του εξωτερικού, για να παρουσιάσει ένα μαγικό live act όπως μόνο αυτός ξέρει.
Η δυάδα Gus & Bonso, resident DJs στα μεγαλύτερα clubs της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, αλλά και με συνεχόμενες παρουσίες σε μεγάλα events του εσωτερικού, ανεβάζουν την θερμοκρασία με τις φρέσκιες ιδέες τους.
Ο Manolaco, πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό για τις παρουσίες του σε όλα σχεδόν τα μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα, δίπλα στους μεγαλύτερους διεθνείς καλλιτέχνες, ως κορυφαίος DJ της Blend, είναι εδώ να μοιραστεί την τρέλα του μαζί μας.
Ο Mattik, εκφραστής μιας μεγάλης γκάμας επιρροών από τα διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής και με μεγάλες συνεργασίες με όλα τα underground clubs στην Ελλάδα, αλλά και με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου, πάντα σε συνεργασία με Seds, θα κρατήσει το vibe μας σε ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ. Οι συστάσεις δεν χρειάζονται...