Μετά τα δυο πρώτα άκρως πετυχημένα WAREHOUSE parties, η Evolution σε συνεργασία με την ομάδα της We Play..., ένα μουσικό project που ξεκίνησε από την θηλυκή resident της Evolution, RENA, προσκαλεί μερικά από τα πιο δυναμικά και πολυσυζητημένα ονόματα της απόλυτα διαχρονικής Techno μουσικής σκηνής και σας προετοιμάζει για πολλά ακόμα μέσα στους επόμενους μήνες. Το line-up λοιπόν, για της 5 Απριλίου, έχει συσταθεί με σκοπό το Αθηναϊκό κοινό να ζήσει και πάλι μια βραδιά με έντονα φεστιβαλικά στοιχεία.

Ηγέτης του event ο αγγλικής καταγωγής Ben Sims , φημισμένος για τις τεχνικές εναλλαγές του, την μαγεία και την αφθονία της επιδεξιότητάς του πάνω στα decks. Ακόμη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλεσμένος της Evolution, ο Ισπανός θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής Oscar Mulero, με αμέτρητες συμμετοχές σε φεστιβάλ που ξεπερνούσαν τις 30.000 κόσμου, έρχεται για να προσηλυτίσει μουσικά και τους πιο απαιτητικούς clubbers. Μαζί τους ο δεξιοτέχνης και πετυχημένος Dj, παραγωγός και label owner της MB Elektronics, Marco Bailey, επανέρχεται δυναμικά για να μας παρουσιάσει μερικές από τις τελευταίες κυκλοφορίες του.

Ben Sims, Oscar Mulero, Marco Bailey και μαζί τους οι εκπρόσωποι του Analogue Project, A.Metz & Jerm αλλά και η άκρως δυναμική RENA, αποτελούν το απόλυτο line-up μιας βραδιάς η οποία σίγουρα θα μείνει στην ιστορία σε έναν χώρο που ξεφεύγει τελείως από τα συνηθισμένα, μια τσιμεντένια αποθήκη προσαρμοσμένη πάντα στα πρότυπα της Evolution, το Area19. Evolution Warehouse Parties - just like the old days!