Vans EVDNT LIVE: Mια ξεχωριστή loud & clear εμπειρία στο φετινό Plisskën Festival

Τα μοναδικά visuals που ενθουσίασαν το κοινό δημιουργούνταν real-time, μετατρέποντας την μουσική των Born in Flamez σε live εικόνα.

The LiFO team, 24.9.2021 | 18:24

Μετά από μια σειρά αντίστοιχων events ανά τον κόσμο, η Vans παρουσίασε την οπτικοακουστική εμπειρία EVNDT LIVE και στο κοινό της Αθήνας, σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο line-up του Plisskën Festival.

 

Vans EVDNT LIVE: μια ξεχωριστή loud & clear εμπειρία στο φετινό Plisskën Festival

 

Το EVDNT LIVE πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του αγαπημένου φεστιβάλ της πόλης, με special guest dj set από το μουσικό project Born In Flamez και τα θεαματικά loud and clear visuals της Vans να κατακλύζουν το stage.

 

Vans EVDNT LIVE: μια ξεχωριστή loud & clear εμπειρία στο φετινό Plisskën Festival

 

Τα μοναδικά visuals που ενθουσίασαν το κοινό δημιουργούνταν real-time, μετατρέποντας την μουσική των Born in Flamez σε live εικόνα, αντλώντας έμπνευση από hi-fi δίσκους βινυλίων που απεικονίζονταν σε 8-bit logos των 80s & 90s.

 

Δες το βίντεο από το θεαματικό loud & clear activation της Vansκαι stay tuned για την επόμενη εμπειρία:

 

Για πρώτη φορά η Vans πρόσφερε μια συναρπαστική εμπειρία στους fans που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο φεστιβάλ, δίνοντας τους την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε live stream τα act της βραδιάς.

 

Vans EVDNT LIVE: μια ξεχωριστή loud & clear εμπειρία στο φετινό Plisskën Festival

 

Η εμπειρία EVDNT LIVE δημιουργήθηκε για το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου και καινοτόμου lifestyle μοντέλου της Vans EVDNT UltimateWaffle, με επαναστατική τεχνολογία σχεδιασμού.

 

#vansgr

#EVDNTLIVE

Οδηγός Μουσικής