Θάνος Μικρούτσικος: «το πιο όμορφο απ΄ όλα δεν στο ΄χω πει ακόμα...»

Η συναυλία «Το πιο όμορφο απ' όλα δεν στο 'χω πει ακόμα» θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και θα δοθεί στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».

LIFOTEAM 20.1.2020 | 00:00

Η συναυλία «Το πιο όμορφο απ' όλα δεν στο 'χω πει ακόμα» θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και θα δοθεί στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». Σπουδαίοι καλλιτέχνες, παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου που συνεργάστηκαν με τον μουσικοσυνθέτη, θα ενώσουν τις φωνές τους για την συναυλία που θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ.

 

Τραγούδια του μεγάλου συνθέτη που έφυγε πριν λίγες εβδομάδες από τη ζωή, θα ερμηνεύσουν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη. Θα τους συνοδεύσει 8μελής ορχήστρα.

 

Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει Οδυσσέας Ιωάννου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος.

ΠΟΤΕ20/01/2020 - 20/01/2020
ΠΟΥΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Οδηγός Μουσικής