Τα Echo Tides μια παρέα μουσικών, που, αν και τα χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, «δεν νιώθουν μόνα όταν είναι μακριά», ξανασυναντιούνται στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Μαΐου στη σκηνή του six d.o.g.s. για το πρώτο αθηναϊκό live παρουσίασης του νέου τους δίσκου "Ανδρομέδα FM", σε μια εκρηκτική βραδιά που θα τα πλαισιώνουν οι Turboflow 3000.

 

Tο "Ανδρομέδα FM", το νέο τους άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε από τη United We Fly, γεννήθηκε μέσα στην post-apocalyptic περίοδο της καραντίνας και αποτελεί ένα σύνολο σουρεαλιστικών και sci-fi αφηγήσεων πιστό στον κόσμο του αγαπημένου συγκροτήματος. Στην τρίτη δισκογραφική αποτύπωση της μουσικής και ποίησής τους, τα Echo Tides συνθέτουν πιο ελεύθερα από ποτέ, τραγουδάνε στα ελληνικά και μας χαρίζουν το πιο εσωτερικό και ρομαντικό άλμπουμ τους ως τώρα.

 

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και τους στίχους και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers), ενώ την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums).

 

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, ο Παναγιώτης, η Καλλιόπη, ο Γιάννης και ο Γιώργος θα βρεθούν όλοι μαζί στον χώρο του six d.o.g.s., για να ξεσηκώσουν το κοινό με την new-wave αισθητική, τα synth pop ηχοχρώματα και τα post punk ξεσπάσματα τους. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τα Echo Tides θα εμφανιστούν την Παρασκευή 19/5 στις 21:00 στο Six D.O.G.S, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.

 

Πάρε τώρα το εισιτήριο σου, εδώ. 

 

Οδηγός Μουσικής