Summer Blast Festival

Μετά από έξι μήνες χωρίς ζωντανές εμφανίσεις το νέο ραπ επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με μια καλοκαιρινή συναυλία στο ΟΑΚΑ.

LIFOTEAM 28.7.2020 | 00:00

Μετά από έξι μήνες χωρίς ζωντανές εμφανίσεις το νέο ραπ επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με μια καλοκαιρινή συναυλία στο ΟΑΚΑ που διοργανώνουν το Drop Festival σε συνεργασία με τους Athens bros και το Breakin Bad, φιλοξενώντας μερικά από τα πιο hot ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ελλάδα.

 

Η βραδιά εκτός από το πολύ δυνατό line-up με τους σημερινούς ποπ σταρ υπόσχεται και πολλέ εκπλήξεις, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό. Ειδικοί και αρμόδιοι ταξιθέτες θα ορίζουν τις θέσεις και τις αποστάσειςασφαλείας στον ανοιχτό χώρο του πάρκινγκ 5 στο ΟΑΚΑ. Στη σκηνή (μεταξύ άλλων) θα ανέβουν οι: Υπο, Mad Clip, FY, iLLEOo, Kareem Kalokoh, Moose, Νέγρος του Μοριά, Tasos Xiarcho & Konnie Metaxa, όλη η Mad House Records, οι DJ William, DJ Paco και DJ Tune και οι newcomers που θα ανοίξουν τη βραδιά: Omerta, Asimina, Barbara Argyrou, Zaff, Gian, Alpha Kappa, Tzen και πολλοί ακόμα. Το event θα παρουσιάσουν οι Jims Angelopoulos & Vathiotis & Aerakis.

ΠΟΤΕ28/07/2020 - 28/07/2020
ΠΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Οδηγός Μουσικής