«Suburbia Editions: Kill Bill»: Ένα μουσικό event που συνδέει το παρελθόν με το παρόν

Tι κοινό έχουν ένα γουέστερν σπαγγέτι, οι ιαπωνικές ταινίες πολεμικών τεχνών, η pop – splatter αισθητική και η ηλεκτρονική μουσική;

The LiFO team, 13.9.2022 | 11:43

Τι κοινό έχουν ένα γουέστερν σπαγγέτι, οι ιαπωνικές ταινίες πολεμικών τεχνών, η pop – splatter αισθητική και η ηλεκτρονική μουσική; Την απάντηση έρχεται να δώσει το 11ο event της μουσικής κοινότητας Suburbia, μέσα από το κλασσικό Ταραντινικό cult αριστούργημα, Kill Bill.

 

Στις 17 Σεπτεμβρίου το Suburbia Editions: Kill Bill θα μεταλλαχθεί από κινηματογραφικό θρίαμβο σε μουσικό φαινόμενο, απλά για να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά το αστείρευτο ταλέντο και την εφευρετικότητά των δημιουργών αυτής της ομάδας.

 

Suburbia Editions: Kill Bill

 

Secret line up και location, χορταστικές φαντασμαγορικές ενδυματολογικές εμφανίσεις, ανατριχιαστικές μουσικές και εμπνευσμένη σκηνογραφία που θα ζήλευε και ο Ταραντίνο, περιμένουν όσους θα προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο.

 

Suburbia Editions: Kill Bill

 

Η αιχμηρή μουσική προσέγγιση, η εκφραστικότητα, η ιδιαίτερη αισθητική, η κομψότητα, καθώς και η οξυδέρκεια, είναι ορισμένες μόνο από τις πτυχές της εκπαίδευσής των ελληνικού κοινού στην ηλεκτρονική μουσική, στη διαμόρφωση των οποίων, η συμβολή της ομάδας Suburbia, έχει αποβεί καθοριστική. Τέτοια συντυχία είναι κάθε άλλο από συνήθης. Χρειάζεται κόπο, χρόνο και πίστη για να μπορέσεις να γράφεις και να δημιουργείς κάθε φορά τη δική σου ιστορία, να ανακαλείς σε κάνε project την αρμονία, κατέχοντας ένα σπάνιο χάρισμα, αυτό του αυθεντικού δημιουργού.   

 

Suburbia Editions: Kill Bill

 

Πλέον δε μιλάμε για ένα ακόμα event ή ομάδα, μιλάμε για ένα εμπνευσμένο και εξαιρετικά καλοκουρδισμένο μουσικό επίτευγμα.

 

Έχοντας μια ειλικρινή ερώτηση στο μυαλό και στην καρδιά τους και με εμπιστοσύνη στην διαίσθησή τους, η μουσική κοινότητα Suburbia έχει γίνει το όχημα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, μέσα από τη δημιουργική σύνδεση μουσικής – υψηλής αισθητικής, κάνοντας το κοινό να αναμένει κάθε φορά το επόμενο μουσικό τους ακροβατικό.

 

Early Bird tickets 20€

Normal Price tickets 30€

Εισιτήρια: www.ticketbox.gr/ekdilosi/suburbia-edition-kill-bill/

Ώρα προσέλευσης: 20:00-22:00

Dress code: Kill bill heroes, pop-splatter, manga anime


Sponsored By:
Stoli | Βικος | Mythos | Crave

Καθε project ειναι μοναδικο! Αν το χάσεις, δεν επαναλαμβάνεται

Οδηγός Μουσικής