Σαν παλιό σινεμά

Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο

LIFOTEAM 11.9.2014 | 00:00

Η Άννα Φόνσου παρουσιάζει μια μουσικοχορευτική παράσταση βασισμένη σε τραγούδια με τα οποία όλοι μεγαλώσαμε, τα αγαπήσαμε και τα τραγουδήσαμε, όταν τα ακούσαμε στις ταινίες της λαμπρής περιόδου του Ελληνικού Κινηματογράφου. Τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως ο Μ. Χατζιδάκις, Μ. Πλέσσας, Σ. Ξαρχάκος κ.ά. που ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές μας.

Τις χορογραφίες της παράστασης υπογράφει ο Πάνος Μεταξόπουλος. Πρωταγωνιστούν η Ειρήνη Πεφάνη στο τραγούδι, η ηθοποιός Τίνα Αλεξοπούλου στο τραγούδι και στον χορό, ο Θάνος Τζανής στο τραγούδι και την παρουσίαση, ο Γιάννης Παπαχατζής στο τραγούδι και στην κιθάρα, ο Μάριος Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Γιώργος Ξενοκώστας στο μπουζούκι και στο μαντολίνο, ο Μιχάλης Καζάνας στο μπουζούκι, η Νάνσυ Αγγελάκη στα κρουστά, ο Τάσος Νικολής στο ακορντεόν και τετραμελής (4) ομάδα χορευτών.

Η παράσταση καλεί το κοινό να περιπλανηθεί σε μια διαδρομή που ξεκινά από τα ασπρόμαυρα καρέ των ταινιών τις δεκαετίας του 1960 και φτάνει μέχρι και τα αξεπέραστα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη. Είναι ένα ταξίδι με έντονα στοιχεία θεατρικότητας, που μέσω του χορού, του τραγουδιού και της εναλλαγής κοστουμιών καθηλώνει και μαγεύει.

ΠΟΤΕ11/09/2014 - 11/09/2014
ΠΟΥΑΜΑΛΙΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Οδηγός Μουσικής