Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα σε μια μεγάλη συναυλία στο Markopoulo Park

Η μουσική συνάντηση θα γίνει 22 Σεπτεμβρίου με τη συνδρομή του ΟΠΑΠ που υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish

LIFOTEAM 11.9.2019 | 15:40

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα έρχονται στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου για τη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς. Σε αυτή τη μοναδική συναυλία, που παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ, θα απολαύσουμε παλιές και νέες επιτυχίες, κέφι, ρυθμό και πολύ χορό.

 

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να παρακολουθήσετε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες, που συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω ticketmaster. 

 

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το all stars concert, την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί».

 

Για να κλείσετε θέση στα δωρεάν λεωφορεία, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα.

 

Από το μετρό στη «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30, με προορισμό το Markopoulo Park. Από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30 (σημείωση: για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€ )

 

 

 

Ιnfo

Markopoulo Park

Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων

Οδηγός Μουσικής