To Rockwave Festival 2014 προ των πυλών

Το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει με τη Smirnoff και διάθεση πιο ροκ από ποτέ

LIFOTEAM 9.7.2014 | 19:02

 

To μεγάλο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού επιστρέφει φέτος ντυμένο στα χρώματα του εκτυφλωτικού κόκκινου της Smirnoff και πιο ροκ από ποτέ.

 

H πιο διάσημη βότκα στον κόσμο, με τη μεγάλη παράδοση που ξεκινά από τη Ρωσία του 19ου αιώνα και συνεχίζεται αναλλοίωτη μέχρι σήμερα, θα βρίσκεται φέτος στο TerraVibe Park για να πλαισιώσει το πιο πολυσυλλεκτικό, τολμηρό και με απρόβλεπτο line-up φεστιβάλ της χώρας.


Για δύο ολόκληρες ημέρες, στις 11 & 12 Ιουλίου, από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα παρελάσουν από τις δύο σκηνές του TerraVibe Park περισσότεροι από σαράντα καλλιτέχνες. Συγκροτήματα, ερμηνευτές, παραγωγοί, DJs και τραγουδοποιοί από όλο το φάσμα της μουσικής θα συνυπάρξουν σε ένα απροσδόκητο χαρμάνι ήχων.

 

To Rockwave Festival 2014 προ των πυλών

 

Από τα εθιστικά rocking blues του Eric Burdon, τα θεαματικά σόου του πρωτοπόρου Woodkid, τους εκφραστές του americana rock, Calexico, μέχρι τους εκπροσώπους της ελληνικής hip hop σκηνής, όπως οι Active Member, τους διεθνούς φήμης παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής όπως οι Booka Shade, o Roni Size και ο Timo Maas, αλλά και με προσκεκλημένους-έκπληξη όπως ο Γιάννης Χαρούλης και η Νατάσσα Μποφίλιου, το φετινό line-up του Rockwave υπόσχεται να ικανοποιήσει όλα τα μουσικά γούστα.


Εκτός από τη μουσική, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν παρέα καθόλη τη διάρκεια του Rockwave Festival τα δροσιστικά Smirnoff Mixers: Smirnoff λεμόνι, Smirnoff πορτοκάλι και Smirnoff κράνμπερι.

 

To Rockwave Festival 2014 προ των πυλών