Οι ΙNCO θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα τους τραγούδια σε Drive-in συναυλία στον Λυκαβηττό

Το Vodafone CU παρουσιάζει μία διαφορετική συναυλιακή πρόταση, ως μία ακόμη ξεχωριστή εμπειρία για τους συνδρομητές του.

LIFOTEAM 24.6.2020 | 12:58

ADVERTORIAL

Η νέα τάση των Drive-In events, στην μετά-Covid εποχή, φαίνεται πως ήρθε για μείνει, καθώς αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι της μουσικής διασκέδασης, χωρίς να στερείται σε απόλαυση και διασκέδαση.

 

Ήδη, οι εναλλακτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα της νυχτερινής Αθήνας. Προβολές, συναυλίες, αφιερώματα και stand-up comedy nights κάνουν το καλοκαίρι να μοιάζει και πάλι σχεδόν φυσιολογικό.

 

Ανάμεσα στις πολλές εναλλακτικές, το Vodafone CU παρουσιάζει μία ιδιαίτερη πρόταση, ως μία ξεχωριστή εμπειρία από εκείνες που έχει συνηθίσει να πραγματοποιεί για τους συνδρομητές του. Αυτή τη φορά, σε ένα από τα πιο αγαπημένα downtown spot της πόλης, στον λόφο του Λυκαβηττού, το Vodafone CU στήνει το πρώτο του Drive-In Concert, ανεβάζοντας στην σκηνή τους αγαπημένους του νεανικού κοινού INCO.

 

Οι ΙNCO θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα τους τραγούδια σε Drive-in συναυλία στον Λυκαβηττό

 

Οι INCO είναι το συγκρότημα που έχει γίνει talk of the town χάρη στις sold out, γεμάτες ενέργεια συναυλίες τους. Από τις Τρίτες που έγιναν συνήθεια στο Rock n Roll στο Κολωνάκι, μέχρι το Rockwave fest, Ejekt Fest, EXIT fest στη Σερβία, στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με καλλιτέχνες όπως ο Robbie Williams, Editors, Kasabian, Bastille, Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Prodigy, ανάμεσα σε άλλους. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλά singles με την Cobalt music, ενώ στο πλαίσιο του CU Drive-In Concert θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα δυο νέα τους τραγούδια με τίτλους: «Δεν είναι αρκετό» και «Δεν το 'χω μακριά σου».


Οι θέσεις είναι δωρεάν, ωστόσο, είναι περιορισμένες, σε μία εμπειρία ακόμα καλύτερη για τους CU συνδρομητές. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, όμως το CU Drive-In Concert προτείνει στον κόσμο να φτάσει στο σημείο από νωρίς, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Έτσι, και θα αποφύγουν την κίνηση και θα βρουν εύκολα τη θέση που θα τους υποδείξουν οι παρκαδόροι.

 

Παράλληλα, θα μπορέσουν να απολαύσουν τη θέα της Αθήνας την ώρα του ηλιοβασιλέματος, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας. Επιπλέον, στον χώρο της συναυλίας θα λειτουργεί και food truck για όλες τις απαραίτητες προμήθειες μιας συναυλίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/events/633477687255008/

Οδηγός Μουσικής