Οι Dustbowl φτιάχτηκαν το 2006, έχουν μια συνεπή δισκογραφική παρουσία και εμφανίσεις όπως αυτή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ή με καλλιτέχνες όπως ο Steve Wynn και οι Dream Syndicate, o Mark Lanegan όπως και συνεργασίες με Chris Cacavas (Green On Red), Jeremy Gluck (The Barracudas), Phil Shoenfelt και με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή τους στο εκπληκτικό άλμπουμ “Songs from the fans” μαζί με Calexico, Chris Eckman (Τhe Walkabouts), Howe Gelb (Giant Sand), Steve Wynn / Jason Victor & Linda Pitmon (The Dream Syndicate, Baseball Project, Filthy Friends),, Stephen McCarthy (The Long Ryders), Russ Tolman (True West), Jonathan Siegel (Camber Van Beethoven), Pat Thomas (Mushrooms), The Plastic Pals.

 

Nick West (Bucketful of Brains):

«Σκέψεις για τους Dustbowl: Πολύ πίσω το 2010 (BoB#75) ο Jeremy Gluck μας σύστησε το αθηναϊκό συγκρότημα Dustbowl. Είχαν μόλις κυκλοφορήσει το τρίτο τους άλμπουμ “Goin’ Down” και ο Jeremy, μαζί με τον Phil Shoenfelt ήταν καλεσμένοι σε αυτό. Ήρθε μια συναρπαστική αλλαγή στο “The Great Fandango” του 2016, αλλά ακόμη περισσότερο στο “The Story Of Mr. Dandy Gasoline” του 2019. Τώρα υπάρχει ένα πιο σκοτεινό όσο και φωτεινό στοιχείο καθώς αλλάζουν πορεία και πλησιάζουν το ψυχεδελικό rock αλλά και τον πιο «ζωντανό» ήχο της εποχής του “Let It Bleed” των Stones. Είναι σίγουρα ένας εθιστικός ήχος και αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε από τις μπάντες, αν και αρκεί να είστε θαυμαστές του Paisley Underground ή των “Country Stones” για να ενδιαφερθείτε για τους Dustbowl».

 

Jeremy Gluck (The Barracudas - Bucketful of Brains):

«Είναι μια εσωτερική ελεγεία συναισθημάτων που μας «τραβάει» μαζί τους και σημαίνει ότι η μόνη κάθαρση, ο μονόδρομος για τους Dustbowl προέρχεται από τη γη…»

 

To Nomads υποδέχεται τους Dustbowl το Σάββατο 21 Οκτωβρίου

 

Nomads Athens, Ερμού 135

Πόρτες: 21.00 - Ώρα έναρξης Live: 22.00

Ελεύθερη είσοδος

 

dustbowl.gr

Facebook: dustbowl.gr

YouTube: @DustbowlAthens

Instagram: dustbowl_band

Οδηγός Μουσικής