«My Destiny»: Το νέο τραγούδι του Συριανού G-Groove που αγαπήθηκε ήδη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο παραγωγός και DJ «G-Groove» κυκλοφορεί το «My Destiny» και μας χαρίζει μία νέα επιτυχία με άρωμα ανατολής.

The LiFO team, 27.5.2022 | 18:11

Downtempo ρυθμοί, δυνατό μπάσο, ταξιδιάρικες μελωδίες και έντονα οριεντάλ στοιχεία συνθέτουν το παζλ της νέα κυκλοφορίας του Έλληνα παραγωγού και DJ από την Σύρο, G-Groove.

 

My Destiny - Το νέο τραγούδι του Συριανού G-Groove που αγαπήθηκε ήδη σε Ελλάδα και εξωτερικό

 

Το «My Destiny» κυκλοφορεί από την Cafe De Anatolia στις ηλεκτρονικές μουσικές πλατφόρμες και γνωρίζει αναγνώριση παγκοσμίως.

 

My Destiny - Το νέο τραγούδι του Συριανού G-Groove που αγαπήθηκε ήδη σε Ελλάδα και εξωτερικό

 

Ο G-Groove, κατά κόσμον Βαγγέλης Γρυπάρης, είναι ένας έμπειρος Έλληνας παραγωγός που έχει «αράξει» εδώ και χρόνια στη Σύρο. Εκεί αποτελεί έναν από τους τοπικούς «φάρους» της ηλεκτρονικής μουσικής, έχοντας δημιουργήσει καταπληκτικά events χειμώνα – καλοκαίρι.

 

Κι όταν τον χειμώνα αφήνει λίγο τον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα σε υποχρεώσεις, οικογένεια και ψάρεμα, γράφει μουσική όπως τον εκφράζει.

 

 

Ό ίδιος έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Παραγωγή Μουσικής. Οι μουσικές του κυκλοφορούν από δυνατά labels όπως M-Sol, Beatz, Konura κ.α.

 

Στο πρόσφατο παρελθόν μαζί με τον συνεργάτη του Πάρη Κάλπο αποτελούσαν την ηλεκτρονική μπάντα «BEAT ON BOARD» έχοντας αρκετές κυκλοφορίες σε αναγνωρισμένες δισκογραφικές όπως Ready mix, Soul Shift, Ocean Drive, NRG και Planetworks. Kομμάτια τους έχουν κυκλοφορήσει και σε διάφορες συλλογές από τις εφημερίδες Πρώτο Θέμα και Βήμα της Κυριακής (Lounge colection , Summer Full Moon ).

 

Το «My Destiny» ήδη γνωρίζει επιτυχία σε ελληνικά ραδιόφωνα και ξένα playlists. Ο G-Groove προτείνει να καθίσετε απέναντι από τον ήλιο που δύει, να βάλετε το αγαπημένο σας cocktail, να χαλαρώσετε και να πατήσετε το play.

 

Ακούστε το κομμάτι «My Destiny» εδώ:

https://spoti.fi/3LZ3D5E

 

Βρείτε τον G-Groove:

WebsiteFacebook | Instagram | Soundcloud | Mixcloud

Οδηγός Μουσικής