Μπάμπης Παπαδόπουλος Electric Solo

O Μπάμπης Παπαδόπουλος (Τρύπες) θα εμφανιστεί ζωντανά στο Gorilla 11 σε ένα ηλεκτρικό σόλο σετ με κομμάτια απ' όλη τη μουσική του διαδρομή, δικές του οργανικές συνθέσεις αλλά και αυτοσχεδιασμούς.

LIFOTEAM 14.5.2016 | 00:00

Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος, γνωστός ήδη μέσα από την πορεία του συγκροτήματος Τρύπες αλλά και από την μετέπειτα διαδρομή του, είτε με τις προσωπικές του δουλειές αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική πραγματικότητα.

Στις συναυλίες του με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις, κομμάτια απ' όλη του την μουσική διαδρομή με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Εργαλεία του γι' αυτό το μουσικό ταξίδι η κιθάρα του και ένας υπολογιστής. Με Fx και loops περνάει από το λυρισμό στο μοντερνισμό και στον κόσμο των ηχητικών εντυπώσεων, δημιουργώντας έντονες εικόνες – διαθέσεις – συναισθήματα.

Στις βραδιές του Electric Solo βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.

ΠΟΤΕ14/05/2016 - 14/05/2016
ΠΟΥGORILLA 11
Οδηγός Μουσικής