ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κατράκειο. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του η Νίκαια.

LIFOTEAM 26.7.2011 | 00:00

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκίνησε τη μουσική του πορεία σε ηλικία εννέα ετών, όταν, με αφορμή μια κιθάρα που του έκανε δώρο ο πατέρας του, άρχι- σε μαθήματα σε ωδείο. Σε ηλικία είκοσι μόλις χρόνων εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, καταλαμβάνοντας την 11η θέση κι αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Δυο χρόνια αργότερα, έγινε γνωστός στο μουσικό κοινό με τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Παράξενη Γιορτή». Στον δίσκο περιλαμβάνεται και η πρώτη του μεγάλη επιτυχία, το τραγούδι «Μόνο στα όνειρα», με το όποιο αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό.

 

Από τότε η πορεία του ταλαντούχου τραγουδιστή υπήρξε ανοδική. Κυκλοφόρησε αρκετούς δίσκους και CD singles που έγιναν πολλές φορές πλατινένια, αφού το κοινό έδειχνε έμπρακτα την αγάπη του για τον ίδιο και τη μουσική του πορεία. Αυτή την αγάπη θέλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ν’ ανταποδώσει στους θαυμαστές του με τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ταξιδεύοντας από τη μία άκρη της χώρας ως την άλλη, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο αισιοδοξία, βγάζοντας για λίγο τις έγνοιες απ’ το μυαλό μας και πλημμυρίζοντάς το με τα τραγούδια απ’ το τελευταίο του, πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ, αλλά και με όλα τ’ αγαπημένα, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.

 

Επόμενος μεγάλος σταθμός της περιοδείας του θα είναι το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια στις 26 Ιουλίου. Εκεί, με τη μουσική και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα προσφέρει την αισιοδοξία που τόση ανάγκη έχουμε όλοι τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο αγαπημένος τραγουδιστής φέτος είναι πιο ανανεωμένος και ξεκούραστος, αφού τον χειμώνα έκανε μόνο λίγες επιλεγμένες εμφανίσεις κι έτσι βρίσκεται ερμηνευτικά στην καλύτερή του στιγμή.

 

Μετά τη συναυλία του στη Νίκαια, ακολουθούν η Εύβοια στις 27 Ιουλίου, η Σάμος την 1η Αυγούστου, η Ρόδος στις 5, η Κάλυμνος στις 7, η Κρήτη, με μια συναυλία στο Ηράκλειο στις 10 Αυγούστου και άλλη μία στα Χανιά στις 11. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

ΠΟΤΕ26/07/2011 - 26/07/2011
ΠΟΥΚΑΤΡΑΚΕΙΟ
Οδηγός Μουσικής