Με εισιτήρια, τελικά, η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο

Το συγκρότημα έρχεται στο Ηρώδειο ένα ιστορικό live που θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί στη σειρά ντοκιμαντέρ του PBS, “Landmarks Live In Concert”

LIFOTEAM 30.6.2017 | 12:44

 

Όχι με προσκλήσεις αλλά κανονικά, αγοράζοντας εισιτήρια θα έχει τελικά το κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία των Foo Fighters στις 10 Ιουλίου, στην Αθήνα. Το συγκρότημα έρχεται στο Ηρώδειο ένα ιστορικό live που θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί στη σειρά ντοκιμαντέρ του PBS, “Landmarks Live In Concert”. Από την εκπομπή, που παρουσιάζει ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Το αποφορολογημένο ποσό που θα προκύψει από την αγορά κάθε εισιτηρίου της συναυλίας θα δοθεί ως δωρεά σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό.

 

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου της εκδήλωσης και για να εξυπηρετηθεί όσον το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός θεατών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων ανά κίνηση. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρά ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους, ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας , ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του. Άρα σε μια κίνηση αγοράς δύο εισιτηρίων θα χρειαστούν δύο ονοματεπώνυμα και δύο ΑΔΤ ή διαβατηρίου”.

 

10/07

ΗΡΩΔΕΙΟ

Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα, 210 3235582

Ώρα: 20:45
Εισιτήριο: 35-55 ευρώ

 

Για ηλεκτρονική αγορά:

http://www.tickethour.com/

http://www.tickethouse.gr/

 

Σημεία Πώλησης:

Ticket house (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς)

Καταστήματα Γερμανός/ Cosmote 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οδηγός Μουσικής