Jazz Chronicles: Μιχάλης Σιγανίδης & The Unlimited Shrimp

O Μιχάλης Σιγανίδης, ιδρυτικό μέλος των Χειμερινών Κολυμβητών και το συγκρότημα The Unlimited Shrimp συνεργάζονται για πρώτη φορά με τη Μάρθα Φριντζήλα και τον ποιητή Κώστα Βραχνό σε μια απρόβλεπτη μουσική συνάντηση.

LIFOTEAM 9.2.2020 | 00:00

O Μιχάλης Σιγανίδης, ιδρυτικό μέλος των Χειμερινών Κολυμβητών και των Primavera en Salonico, και το συγκρότημα The Unlimited Shrimp συνεργάζονται για πρώτη φορά με τη Μάρθα Φριντζήλα και τον ποιητή Κώστα Βραχνό σε μια απρόβλεπτη μουσική συνάντηση στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

 

Οι αναπάντεχοι αυτοσχεδιασμοί του Μιχάλη Σιγανίδη συναντιούνται με την εκφραστικότητα της Μάρθας Φριτζήλα, δημιουργώντας μια νέα μουσική αφήγηση.

 

Ο δημιουργός θα παρουσιάσει υλικό από τη δισκογραφία του, συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά ιδιώματα, στυλ και ακούσματα. Ετερόκλητοι ήχοι, τζαζ, ηλεκτρονική μουσική, παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι, ποίηση, αλλά και χιούμορ θα συνθέσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

 

Ο Μιχάλης Σιγανίδης είναι μουσικός, συνθέτης και στιχουργός με έντονο αυτοσχεδιαστικό ύφος και επιρροές από την παραδοσιακή μουσική και τη χρήση του μουσικού κολάζ.

ΠΟΤΕ09/02/2020 - 09/02/2020
ΠΟΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Οδηγός Μουσικής