Η live εκδοχή του La La Land έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με 100μελή ορχήστρα, χορωδία και jazz ensemble

LIFOTEAM 11.4.2017 | 14:39

 

Η παγκόσμια περιοδεία του La La Land κάνει στάση στην Ελλάδα στις 8,9 και 10 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη "live in concert" εκδοχή του βραβευμένου μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ. Μια 100μελής ζωντανή ορχήστρα μαζί με μια χορωδία και ένα jazz ensemble θα ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας. Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Μάϊο από το Hollywood Bowl του Los Angeles.

 

Το Oscar που κατέκτησε η μουσική του Τζάστιν Χούρβιτς, ήταν ένα από τα έξι τα οποία συγκέντρωσε τελικά η ταινία με τις 14 υποψηφιότητες-ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στις Χρυσές Σφαίρες, όπου η ταινία σάρωσε με 7 βραβεία.

 

Το La La Land είναι η ιστορία της Μία (με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου βραβεύτηκε για την ερμηνεία της η Έμα Στόουν), μίας ηθοποιού που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλιγουντ και του Σεμπάστιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ενός μουσικού που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του με κάθε κόστος.

 

«Για μένα, ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που με γέμιζε χαρά καθώς γύριζα την ταινία ήταν τα πλάνα που είχαν ζωντανή μουσική: έφερνα εκατοντάδες καταπληκτικούς μουσικούς που έπαιζαν ταυτόχρονα με τις τεχνικολόρ εικόνες φέρνοντας στη ζωή τις συνθέσεις του Τζάστιν», έχει πει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Ντάμιεν Σαζέλ.

 

 

 

 

Αθήνα: TAE KWON DO

Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

 

Θεσσαλονίκη: PAOK SPORTS ARENA

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

 

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη ζώνη: 60 ευρώ

Α ζώνη: 50 ευρώ

Β ζώνη: 40 ευρώ

Γ ζώνη: 30 ευρώ

Δ ζώνη: 20 & 15 ευρώ

 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 11.00 στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Viva.

 

 

Οδηγός Μουσικής