Γιώργος Χατζηνάσιος | 50 χρόνια, στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

 Με ρομαντισμό και νοσταλγία αλλά και συγκίνηση  και χαρά για μια εξαιρετική βραδιά που θα φέρνει το στίγμα της προσωπικής του διαδρομής.

The LiFO team, 1.9.2022 | 12:30

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος ένας από τους πλέον σημαντικούς έλληνες συνθέτες, πιανίστας κύρους, έρχεται στο Ηρώδειο για μια μοναδική συναυλία, στις 5 Σεπτεμβρίου. Με τις συνθέσεις και τα τραγούδια της ζωής του.

 

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος από τη σκηνή του Ηρωδείου θα μας οδηγήσει  στο πλούσιο και ενδιαφέρον μουσικό οδοιπορικό της επιτυχημένης πορείας του περνώντας από το κλασσικό στο σύγχρονο ρεπερτόριο και από τις αγαπημένες κλασικές και κινηματογραφικές συνθέσεις του στα υπέροχα τραγούδια του. Με ρομαντισμό και νοσταλγία αλλά και συγκίνηση  και χαρά για μια εξαιρετική βραδιά που θα φέρνει το στίγμα της προσωπικής του διαδρομής.

 

Τι θα έλεγε ο Γιώργος Χατζηνάσιος γι ΄αυτή τη συνάντηση στο Ηρώδειο, με το μεγάλο κοινό του που τον ακολουθεί χρόνια τώρα: « 50 χρόνια πορείας. Είναι μεγάλη χαρά αυτή η γιορτή! Γιατί είναι 50 χρόνια γεμάτα δημιουργία, γεμάτα από σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους ποιητές και στιχουργούς, σπουδαίους τραγουδιστές, μουσικούς και performers.

 

Mια ζωή παρέα με τις νότες και  συνθέσεις για ελληνικές και ξένες ταινίες που θα παίξω στο Ηρώδειο με δυο πιανα,  μαζί με την κόρη μου η οποία ζει στο εξωτερικό και το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Margo Nancyfor.»

 

Σε αυτή τη γιορτή θα έχει συνοδοιπόρους εκλεκτούς. Η Βασιλική Καραγιάννη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος αλλά και οι Σπύρος Κλείσας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Αγαθή Κοσκινά, Μαίρη Στεφανακίδου θα είναι στο Ηρώδειο.

 

Special Guest Star ο Μάριος Φραγκούλης

     

Guest soloist Margo Nancyfor

 

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Πρωτόπαππα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή.

Οδηγός Μουσικής