ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

LIFOTEAM 16.10.2010 | 00:00

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου και ήδη χρυσού CD "Γιάννης Κότσιρας LIVE 2010" και με διάθεση κεφάτη και απόλυτα καλοκαιρινή, μια μικρή βόλτα ανά την Ελλάδα συνεχίζεται για τον Γιάννη Κότσιρα, με σκοπό να τραγουδήσουν όλοι μαζί του τραγούδια αγαπημένα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό...

Μεγάλες επιτυχίες από το προσωπικό του ρεπερτόριο, όπως «Το τσιγάρο», «Το σεντόνι, το «Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι» ή το «Άντρας που δεν έκλαψε» σε φρέσκιες, πραγματικά... ζωντανές εκτελέσεις, μαζί με επιλογές-έκπληξη από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, συνθέτουν μία πολύχρωμη μουσική παράσταση, με στιγμές ρυθμικές και διάθεση έντονα καλοκαιρινή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ποντάρει στις ερμηνευτικές του δυνατότητες και φλερτάρει με το ίδιο πάθος τόσο με τους ροκ και έντεχνους ήχους όσο και με το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερες στιγμές του.

Συνοδοιπόρος του σε αυτό το μουσικό ταξίδι η Βασιλική Καρακώστα, την οποία έχουμε γνωρίσει στο πλευρό σημαντικών εκπροσώπων της ελληνικής μουσικής, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Γιώργος Ανδρέου, αλλά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει επίσης τους στίχους και της μουσική στο πρώτο προσωπικό cd της Βασιλικής με τίτλο «Η σβούρα και άλλες ιστορίες».

ΠΟΤΕ16/10/2010 - 16/10/2010
ΠΟΥΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΚΤΙΡΙΟ 56)
Οδηγός Μουσικής