Δήμος Χαϊδαρίου: Μεγάλη συναυλία σήμερα με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

LIFOTEAM 15.9.2020 | 15:08

Με μεγάλη συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου καθ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιελάμβανε μεταξύ άλλων τη θεατρική παράσταση «Το καρέ του έρωτα», συναυλία με την Λία Βίσση, συναυλία σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής με έργα μεγάλων κλασικών συνθετών, ενώ ολοκληρώνεται με συναυλία με το νεανικό συγκρότημα My Wet Calvin.

 

Τονίζεται ότι στη συναυλία όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις ως τώρα τηρούνται αυστηρά προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των θεατών, καθώς και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

 

Η αποψινή συναυλία θα διεξαχθεί στην Πλατεία Δημαρχείου και ξεκινήσει στις 20.30, με το ρεπερτόριο της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ να καλύπτει ένα ευρύτατο μουσικό φάσμα: μουσική από το θέατρο, τον κινηματογράφο, μιούζικαλ, οπερέτα, συμφωνική jazz,rock, έντεχνο ελληνικό τραγούδι, έργα σύγχρονων Ελλήνων συνθετών, παραδοσιακά τραγούδια, λαϊκά ορατόρια

 

Οι φετινές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου σφραγίζουν κι έναν χρόνο με συνεχείς εκδηλώσεις και δρώμενα από τον Δήμο Χαϊδαρίου, που έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της πόλης.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

Οδηγός Μουσικής