5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 4.3.2016 | 11:35

 

Και άλλη 1 για την Παρασκευή!

 

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Ozric Tentacles

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα από τα πιο διαστημικά καραβάνια που έχουν περάσει από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Δεν είναι άλλοι από τους θρυλικούς Ozric Tentacles από την Βρετανία.  Μαζί τους απευθείας από την Σκωτία οι Cosmic Dead και οι  Project RnL από το Ισραήλ σε μια μοναδική ψυχεδελική βραδιά

 

4/3, 9μ.μ., Gagarin205, Λιοσίων 205, είσοδος: €20-26 

 

 

 

Victory Collapse w/ Desert Squirt

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Victory Collapse με ένα εξαιρετικό δεύτερο άλμπουμ ανεβαίνουν τα σκαλιά του νεοκλασσικού της Βλαχάβα και μαζί με τους Deser Squirt για support ετοιμάζονται για μια βραδιά σκοτεινών ήχων.

 

5/3, 10μ.μ., Boiler, Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, είσοδος: €3

 

 

Sceptic Flesh

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των Septic Flesh μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό. To συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Αθήνα, με τον Σωτήρη Βαγενά στην κιθάρα, έτοιμο να δώσει ένα μοναδικό show.

 

5/3, Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), είσοδος: 10-14€

 

 

  

Marina and the Diamonds

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Η Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμαντή ή Marina and the Diamonds είναι η ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια που γεννήθηκε στην Ουαλία και συγκαταλέγεται στα πιο hot ονόματα της pop μουσικής. Με την ιδιόρρυθμη persona της κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και όλοι να μιλούν για το επόμενο αστέρι της βρετανικής σκηνής. Έρχεται στην Ελλάδα για παρθενική φορά στην καριέρα της. Την συναυλία θα ανοίξει η Ilia Darlin.

 

5/3, 10μ.μ., Piraeus 117, Πειραιώς 117, είσοδος: 26-32€

 

 

Michael Nyman Band: The Baroque Project

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες των ημερών μας, ο Michael Nyman είναι μια σημαντική μορφή στο χώρο της Τέχνης. Η αστείρευτη δημιουργικότητά του δεν εκφράζεται μόνο μέσα από τη σύνθεση: ο Nyman είναι και περφόρμερ, μαέστρος, πιανίστας, συγγραφέας, μουσικολόγος, φωτογράφος και σκηνοθέτης. Έχει γράψει τη μουσική για πολλές ταινίες του διάσημου βρετανού σκηνοθέτη Peter Greenaway, ενώ ο δίσκος με το σάουντρακ της ταινίας «Μαθήματα Πιάνου» της Jane Campion έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

 

5/3, 9μ.μ., Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Χίλτον, είσοδος:  7,5-50€

 

 

 

Τι εικόνες ακούμε όταν βλέπουμε μουσική;

 

 

Μια διαδραστική κινηματογραφική συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στην κεντρική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης σε ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό κινηματογραφικό παιχνίδι που δίνει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει διάσημες κινηματογραφικές μελωδίες που θα ερμηνεύσουν ζωντανά οι μουσικοί Μr. Girl και Γεράσιμος Κατσίρης.

 

6/3, Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, είσοδος: €5.