Avanti Maestri

Avanti Maestri Facebook Twitter
0

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής σας προσκαλεί σε μια ανοιξιάτικη συναυλία γεμάτη από ζεστά μουσικά χρώματα, χορευτικούς ρυθμούς και νοσταλγικές μελωδίες. Στον υπέροχο χώρο του Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το νεανικό μπρίο των εγχόρδων της Camerata Junior δίνει ραντεβού με τις λυρικές φωνές της χορωδίας Musica για να παρουσιάσουν ένα μουσικό πανόραμα από την κλασική εποχή, τη λάτιν-τζαζ μουσική και τα μιούζικαλ, μαζί με πολλές άλλες μουσικές εκπλήξεις.

Τα κλασικά έργα των Μότσαρτ, Μέντελσον, Ροσίνι, Βέρντι σε συνδυασμό με διαχρονικά χορωδιακά έργα, αγαπημένα τραγούδια και έθνικ συνθέσεις όπως τα Va pensiero, Fly me to the moon, Cumparsita, το Κορίτσι από την Ιπανέμα, Moonriver κ.α. συνθέτουν ένα ευφάνταστο μωσαϊκό από μελωδίες και ρυθμούς για όλες τις μουσικές προτιμήσεις και ηλικίες.

Δύο καταξιωμένοι μουσικοί, ο Δημήτρης Σέμσης και η Ρόζη Μαστροσάββα, δίνουν το σύνθημα και ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις για να παρασύρουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς σύνορα.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντίσκο εκ του ασφαλούς από τον Χάρι Στάιλς

Μουσική / Ο νέος Χάρι Στάιλς δεν είναι κακός, είναι απλώς βαρετός

«Τα περισσότερα tracks στο "Kiss all the time. Disco, occasionally" κυλούν χλιαρά, εγκλωβισμένα σε μια ευγενική, σχεδόν υπνωτιστική μετριοπάθεια. Τίποτα δεν είναι πραγματικά κακό, αλλά τίποτα δεν είναι και αρκετά καλό και αξιομνημόνευτο»
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT