Νίκος Ερηνάκης, Und Die Haken

Νίκος Ερηνάκης, Und Die Haken Facebook Twitter
0

Οι Haken δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα. Οι δουλειές τους έχουν βασιστεί σε ποιήματα από τα δύο βιβλία ποίησης του Nίκου Ερηνάκη [Σύντομα όλα θα καίγονται και θα φωτίζουν τα μάτια σου και Ανάμεσα σε όσα πέφτει η σκιά], καθώς και σε ποιήματα του Γκέοργκ Τρακλ σε μετάφρασή του. Η τελευταία τους δουλειά ηχογραφήθηκε από τους ίδιους το καλοκαίρι του 2013 στην Κύθνο και κυκλοφόρησε υπό μορφή δίσκου με τίτλο Το Πέμπτο Σφυρί.

Στις 28.12 θα παρουσιάσουν στο Ρομάντσο το νέο υλικό τους.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT