Νίκος Ερηνάκης, Und Die Haken

Νίκος Ερηνάκης, Und Die Haken Facebook Twitter
0

Οι Haken δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα. Οι δουλειές τους έχουν βασιστεί σε ποιήματα από τα δύο βιβλία ποίησης του Nίκου Ερηνάκη [Σύντομα όλα θα καίγονται και θα φωτίζουν τα μάτια σου και Ανάμεσα σε όσα πέφτει η σκιά], καθώς και σε ποιήματα του Γκέοργκ Τρακλ σε μετάφρασή του. Η τελευταία τους δουλειά ηχογραφήθηκε από τους ίδιους το καλοκαίρι του 2013 στην Κύθνο και κυκλοφόρησε υπό μορφή δίσκου με τίτλο Το Πέμπτο Σφυρί.

Στις 28.12 θα παρουσιάσουν στο Ρομάντσο το νέο υλικό τους.

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT
Μάριος Βεάνος: «Έπαιρνα το ντέφι, ανέβαινα στο τραπέζι και γινότανε χαμός»

Queer History / Μάριος Βεάνος: «Έπαιρνα το ντέφι, ανέβαινα στο τραπέζι και γινότανε χαμός»

Ένας θρύλος της νύχτας που άφησε εποχή στα σκυλάδικα της ελληνικής περιφέρειας. Τόσο που ο Θάνος Αλεξανδρής τού αφιέρωσε ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η πτώση του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς ο διάσημος τραγουδιστής χάθηκε στο δικό του Τρίγωνο των Βερμούδων

Μουσική / Η πτώση του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς χάθηκε στο δικό του Τρίγωνο των Βερμούδων

Ο πιο διάσημος Ισπανός τραγουδιστής πέρασε τα τελευταία 40 χρόνια κρυμμένος σε επαύλεις. Πλέον, λόγω κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση και σωματεμπορία, η ιδιωτική του ζωή βγαίνει στο φως.
THE LIFO TEAM