Το κοινό του απλώνεται από τις ακτές της Αμερικής μέχρι την Ευρώπη, τη Ρωσία και την Απω Ανατολή, ενώ εκτός των δικών του κυκλοφοριών, συμμετέχει σε πολλά cd άλλων καλλιτεχνών. Είναι μέλος της μπάντας του πιανίστα Orrin Evans Luvpark band, και έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα φεστιβάλ και club σε Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ενώ έχει περιοδεύσει στη Ρωσία περισσότερες από 60 φορές. Ανάμεσα στα venues που τον έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει, είναι και το περίφημο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, και χώροι όπως: The Jazz Standard, The Blue Note, The Tribeca Performing Arts Center, αλλά και το διάσημο στην κοινότητα της jazz, 55 Bar.

O JD είναι κάτοικος Νέας Υόρκης αλλά συχνά ταξιδεύει ανά τον κόσμο, για να διδάξει/δώσει διαλέξεις σε διάφορα καταξιωμένα Πανεπιστήμια και Σχολές, ανάμεσα στα οποία και το δικό μας Ιόνιο Πανεπιστήμιο!

Σε αυτά τα 2 του live στο Half Note συνοδεύεται επί σκηνής από τους δικούς μαςNEXT STEP QUINTET, το σχήμα που ο Γιώργος Κοντραφούρης έχει χαρακτηρίσει ως την «πιο hot μπάντα της πόλης αυτή τη στιγμή». Πρόκειται για πέντε νέους μουσικούς που συναντήθηκαν με αφετηρία την αγάπη τους για την jazz και κοινό προσανατολισμό τις μοντέρνες τάσεις της.