Δυο από τις πιο πρωτοποριακές και προκλητικές ηχητικά μπάντες στον ελληνικό χώρο ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή του ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE σε μια κοινή σύμπραξη και παραγωγή που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Ο VLASTUR επιστρέφει απο το ταξίδι του στην Ινδία μετά απο σχεδόν δυο μήνες ενεργής μουσικής παρουσίας και περιπλάνησης με live acts , dj sets και free jam gigs μεταφέροντας εδώ την ενέργεια και τις φρέσκες εμπειρίες του.

Το σύνολο της μέχρι τώρα μουσικής του πορείας καθώς και νέα ακυκλοφόρητα tracks από μελλοντικές δουλειές του θα είναι ο πυρήνας των όσων παρουσιάσει σε μια απο τις σπάνιες φορές που θα βρίσκεται πλαισιωμένος από όλο το μουσικό δυναμικό του και όχι μόνο.

Οι FUNDRACAR επιστρέφουν στο ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE με σκοπό να κάνουν για ακόμα μια φορά οριστικά γνωστή την ιδιαίτερη και ασυμβίβαστη νέα μουσική τους ταυτότητα. Ετερόκλητα μουσικά είδη που μπλέκονται μαζί αρμονικά , guests εκπληξη απο όλο το φασμα της μουσικής και μια προκλητική προσεγγιση για το τι σημαίνει πια ζωντανή εμφάνιση group είναι αυτό που περιμένουν ανυπόμονα να παρουσιάσουν.