Οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ στο Λόφο συνεχίζονται με τη συμμετοχή κορυφαίων δημιουργών και ερμηνευτών της ελληνικής σκηνής:

Μιχάλης Τζουγανάκης: 11 Ιουλίου
Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Ευανθία Ρεμπούτσικα: 17 Ιουλίου
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: 18 Ιουλίου


Ολοκληρώνοντας ήδη με επιτυχία την πρώτη εβδομάδα εκδηλώσεων, το 1ο Φεστιβάλ στο Λόφο συνεχίζει για το μήνα Ιούλιο με ακόμα τρεις συναυλίες φιλοξενώντας σημαντικούς έλληνες καλλιτέχνες, που καλύπτουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Την Τετάρτη, 11 Ιουλίου, σειρά έχει ο δεξιοτέχνης σολίστας του λαούτου, Μιχάλης Τζουγανάκης, περίφημος για τις διονυσιακής ατμόσφαιρας εμφανίσεις του, όπου το κοινό γεύεται για λίγες ώρες το πάθος και την ένταση της Κρητικής μουσικής παράδοσης...

Μια εβδομάδα περίπου μετά, την Τρίτη 17 Ιουλίου, στη σκηνή του φεστιβάλ ανεβαίνει το ντουέτο της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, ή αλλιώς μια από τις πλέον πετυχημένες μουσικές συμπράξεις του χειμώνα που μας πέρασε, με τον τίτλο “Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή”. Το δίδυμο αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει με συνθέσεις επηρεασμένες τόσο από την Ανατολή όσο και από τη Δύση, χωρίς φυσικά να αφήνει εκτός αγαπημένα τραγούδια από την καριέρα τους.

Την αμέσως επόμενη μέρα, Τετάρτη 18 Ιουλίου, το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ στο Λόφο για το μήνα Ιούλιο, κλείνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, που αναμένεται να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά το πιστό του κοινό, με αυτήν την άγρια ποιητική χαρά που ξέρει να προκαλεί πάντα από σκηνής. Μαζί του, η πληθωρικού ταλέντου Ματούλα Ζαμάνη στη φωνή και ένα πλήθος από εξαιρετικούς μουσικούς.

Μετά τις 18/7, το Φεστιβάλ στο Λόφο ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό το Σεπτέμβριο, με 2 θεατρικές παραστάσεις από τις καλύτερες της σεζόν και μια ακόμη συναυλία:

05.09 – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Δημήτρης Σταρόβας - Ζηνοβία Αρβανιτίδη
06.09 - To μεγάλο μας τσίρκο / ΚΘΒΕ (του Ιακ. Καμπανέλλη - σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης)
Με τους Γιώργο Αρμένη, Τάσο Νούσια, Μαρίνα Ασλάνογλου - συμμετέχει ο Σταύρος Ξαρχάκος με 10μελή ορχήστρα
11.09 – Ιππής / ΚΘΒΕ (του Αριστοφάνη – σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής)
με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Γιάννη Ζουγανέλη


www.festivalstolofo.gr