Δεν είναι τυχαίο πως του αποκαλούν εδώ και χρόνια "the world’s greatest party band". Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που μας παραχώρησαν δε, ήταν ξεκάθαροι για τις προθέσεις τους: "Δημιουργούμε μία άγρα ατμόσφαιρα πάρτι και ο κόσμος ακολουθεί αμέσως", απάντησαν όταν ρωτήθηκαν για το πως είναι οι συναυλίες τους. Κατάγονται από την ίδια πόλη που μας έχει δώσει τους R.E.M., την Αθήνα της πολιτείας Τζώρτζια των Η.Π.Α. και το όνομά τους δεν παραπέμπει στα αμερικάνικα βομβαρδιστικά, ούτε στο γνωστό κοκτέηλ. Στην ουσία το όνομά τους προήλθε από μία έκφραση του δρόμου που χρησιμοποιούσαν οι ντόπιοι για εξεζητημένα χτενίσματα.

"Ανέκαθεν είχαμε απήχηση σε ξεχωριστούς ανθρώπους", έλεγε παλιότερα η τραγουδίστρια Kate Pierson και ακούγοντας τις πρώτες τους δουλειές ήταν εύκολο να καταλάβεις πως τέτοιο συγκρότημα δεν είχε εμφανιστεί ξανά. Με τραγούδια σαν τα Rock Lobster, Planet Claire, 52 Girls, Private Idaho το συγκρότημα έδινε το στίγμα του. Χορός μέχρι τελικής πτώσης με έναν ήχο πρωτόγνωρο όσο και ασυνήθιστο (στο ξεκίνημά τους οι κυρίες του συγκροτήματος Kate Pierson και Cindy Wilson αρκούνταν στα δεύτερα φωνητικά...). Οι εμφανίσεις τους ήταν αυτές που έκαναν το συγκρότημα σταθερή αξία, αφού επρόκειτο για ένα πραγματικό πανηγύρι ήχων, χρωμάτων και...χτενισμάτων (μιά ματιά στις φωτογραφίες τους θα σας πείσει για το τελευταίο). Με κομμάτια σας τα Love Shack και Roam από τον δίσκο Cosmic Τhing έγιναν αστέρες πρώτου μεγέθους παγκοσμίως, αλλά τίποτα δεν άλλαξε στον τρόπο που αντιμετώπιζαν τη μουσική και το κοινό τους.

Φέτος μετά από πολλά χρόνια το συγκρότημα επιστρέφει στην Ευρώπη για έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων οι οποίες θα ξεκινήσουν από την χώρα μας και το Θέατρο Λυκαβηττού την Τρίτη 17 Ιουλίου.