Μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους του σκληρού ήχου, αλλά και όχι μόνο, μιας και τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν διαθέτουν ισχυρό έρεισμα ανάμεσα στους φίλους και άλλων μουσικών ρευμάτων. Πρόκειται για τους Paradise Lost, group ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό, του οποίου το ολοκαίνουργιο album “In Requiem” – με σκληρότερο ήχο από το πρόσφατο παρελθόν – έχει αποσπάσει τρομερές κριτικές από το σύνολο του μουσικού Τύπου (κερδίζοντας, μάλιστα, και ένα δεκάρι από τον Κώστα Χρονόπουλο στο Metal Hammer).

Μαζί τους, οι Type O Negative, ένα συγκρότημα που επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια πορείας, έχοντας και αυτοί ένα νέο album στις αποσκευές τους (“Dead Again”), το οποίο τους διατηρεί σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο του Doom / Goth metal.

Το line up ολοκληρώνεται με την παρουσία των θρυλικών Rotting Christ, της – χωρίς καμιά αμφιβολία – κορυφαίας metal μπάντας της χώρας μας, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα στενά πλαίσια της εγχώριας αγοράς, εδώ και πολλά χρόνια, πραγματοποιώντας αξιόλογες πωλήσεις και επιτυχημένες περιοδείες σε πολλές χώρες του εξωτερικού.