Jef Maarawi, Smalfeels, Kώστας Σιδηροκαστρίτης

Το Spiti Bar φιλοξενεί στην αυλή του ένα ακουστικό live με τους Smalfeels, τον Jef Maarawi και τον Kώστα Σιδηροκαστρίτη.

LIFOTEAM 26.7.2020 | 00:00

Το Spiti Bar φιλοξενεί στην αυλή του ένα ακουστικό live με τους Smalfeels, τον Jef Maarawi και τον Kώστα Σιδηροκαστρίτη.

 

Ο Jef Maarawi είναι μουσικός / τραγουδοποιός με βάση την Αθήνα. Έχοντας ολοκληρώσει τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο Terra Papagalli θα παίξει παλιά και καινούργια τραγούδια, με βασικό άξονα την αφήγηση.

Ο Κώστας Σιδηροκαστρίτης είναι τραγουδιστής – τραγουδοποιός και μουσικός του δρόμου με βάση την Αθήνα. Επίσης, περήφανο μέλος των Smalfeels, Yogurt Maybe, Terrapin και Robert Sin. Η προσωπική του δουλειά είναι μια μη επιτηδευμένη μίξη μουσικών ειδών, με προσανατολισμό το τραγούδι και τον αυτοσχεδιασμό.

Smalfeels είναι το προσωπικό σχήμα του Νίκου Γιαννακάκη με επιρροές από indie pop, chillwave αλλά και r&b στοιχεία. H live εκδοχή του project με τον Κώστα Σιδηροκαστρίτη στο μπάσο και τα backing vocals έχει εξασφαλίσει εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως Montero, Σtella, Magic Island, John Moods και Sillyboy& Ghost Relatives.

ΠΟΤΕ26/07/2020 - 26/07/2020
ΠΟΥΣΠΙΤΙ Cocktail Bar
Οδηγός Μουσικής