Afrodyssey Orchestra

Οι Afrodyssey Orchestra συνθέτουν και δημιουργούν χρησιμοποιώντας όργανα άγνωστα στο ευρύ κοινό, όπως το kamelen ngoni (είδος αφρικανικής άρπας) και το balafon.

LIFOTEAM 23.12.2019 | 00:00

Οι Afrodyssey Orchestra ιδρύθηκαν στην Αθήνα το Μάρτιο του 2013 και το ρεπερτόριό τους είναι επηρεασμένο από τις παραδοσιακές χορευτικές μουσικές των κρουστών της δυτικής Αφρικής, τη jazz, τη funk, την ψυχεδέλεια και την ελληνική μουσική παράδοση.

 

Οι Afrodyssey Orchestra συνθέτουν/δημιουργούν χρησιμοποιώντας όργανα, άγνωστα στο ευρύ κοινό, όπως το kamelen ngoni (είδος αφρικανικής άρπας) και το balafon (ο αφρικανός πρόγονος της marimba και του vibraphone) με εξαιρετικές κριτικές και γεμάτες χορό συναυλίες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με σπουδαία συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Fred Wesley, Screaming Headless Torsos, Soul Jazz Orchestra, Kutiman Orchestra κ.α. σε μουσικά φεστιβάλ σε Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Κύπρο.

 

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα εκτελέσουν και επιλεγμένα κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "In The Land Of Aou Tila" (2014) συνοδεία εκλεκτών guest-έκπληξη.

ΠΟΤΕ23/12/2019 - 23/12/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής