Michalis Tsiftsis Group feat. Nicola Caminiti

Ο Ιταλικής καταγωγής σαξοφωνίστας και συνθέτης Nicola Caminiti έρχεται στην Αθήνα.

LIFOTEAM 4.6.2019 | 00:00

Ο Nicola Caminiti και ο Μιχάλης Τσιφτσής γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη στο Manhattan School of Music στο οποίο φοιτούν και έχουν συνεργαστεί σε πολλές περιστάσεις. Θα παρουσιάσουν προσωπικές συνθέσεις τους, αλλά και άλλων μελών του γκρουπ σε μια βραδιά γεμάτη ενέργεια:

 

Ο Ιταλικής καταγωγής σαξοφωνίστας και συνθέτης Nicola Caminiti είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους μουσικούς στη Νέα Υόρκη στην οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχει χαρακτηριστεί ως από το All About Jazz ως "ένας μουσικός που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον" και έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο North American Saxophone Alliance Jazz Competition.

 

Έχει συμμετάσχει σε γνωστά φεστιβάλ όπως το Umbria Jazz Festival και το Vicenza Jazz FestivaL στην Ιταλία, το Langnau Jazz Festival στην Ελβετία και έχει παίξει σε ιστορικά jazz club της Νέας Υόρκης όπως: Birdland, Dizzy's Club Coca-Cola, Bar Next Door, Rockwood Music Hall, Harlem Stage και πολλά άλλα.

 

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με μουσικούς όπως: Billy Childs, Stefon Harris, Ingrid Jensen, Joe Lovano, Pedrito Martinez, Arturo O'Farrill, Johnny O'Neal, Elena Pinderhughes, Logan Richardson, Bobby Sanabria and the (Grammy nominated) Multiverse Big Band, και Evan Sherman ανάμεσα σε πολλούς άλλους.

 

Nicola Caminiti-άλτο σαξόφωνο

Μιχάλης Τσιφτσής-κιθάρα

Γιάννης Παπαδόπουλος-πιάνο

Κίμων Καρούτζος-κοντραμπάσο

Παναγιώτης Κωστόπουλος-drums

ΠΟΤΕ04/06/2019 - 04/06/2019
ΠΟΥTHE ZOO
Οδηγός Μουσικής