Οι Sworr. επιστρέφουν στο six dogs λίγους μήνες μετά την τελευταία επιτυχημένη τους εμφάνιση, για να κλείσουν μία συναρπαστική μουσική χρονιά.

 

Οι Sworr. ξεκίνησαν στην Πάτρα το 2014 ως προσωπικό project του παραγωγού John Tsallas. Αργότερα, μετατράπηκαν σε ένα συλλογικό μουσικό μυαλό με την προσθήκη των Robin K και Thanasis Q.

 

Το τρίο σύντομα ξεκίνησε να διαμορφώνει τον μοναδικό ήχο του: ένα μείγμα από soulful electronica, alternative pop και tripped out ήχους κιθάρας. Αφού κέρδισαν τον διαγωνισμό Jumping Fish το 2015 με το κομμάτι τους "Troubled Thoughts", πραγματοποίησαν μια σειρά από live performances (Street Art Festival, Sofar Sounds κ.α.) και δούλεψαν πάνω στο πρώτο studio album τους, σε παραγωγή Cayetano (Etage Noir Music), που κυκλοφόρησε από τη Fair Weather Friends Records τον Μάρτιο του 2018.

 

Έπειτα από καλοκαιρινές εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα(Release Festival, TheSaloniki Sound Festival, Reworks, Ziria Festival), οι Sworr. ανεβαίνουν στη σκηνή της Αβραμιώτου για ένα gig με τα κομμάτια του δίσκου τους αλλά και φρέσκο, ακυκλοφόρητο υλικό.