3ο Bobos Arts Festival

Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ στον Κήπο του Μεγάρου

LIFOTEAM 10.6.2018 | 00:00

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival, που διοργανώνεται στην Αθήνα για τρίτη συνεχή χρονιά, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την Κυριακή 10 Ιουνίου.

 

Mια μέρα ποιοτικής ψυχαγωγίας με ένα πλούσιο πρόγραμμα επιλεγμένων δράσεων, οι οποίες στόχο έχουν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με τον πολιτισμό και τις τέχνες.

 

Μικροί από 3 έως 12 ετών αλλά και μεγάλοι κάθε ηλικίας έχουν τη δυνατότητα από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, με την αγορά ενός ατομικού εισιτηρίου, να παρακολουθούν όλες τις εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ή να βγαίνουν από τον Κήπο και να επιστρέφουν σε αυτόν για να διασκεδάσουν επιλέγοντας την εκδήλωση που προτιμούν.

 

Στη σκηνή του 3ου Bobos Arts Festival θα απολαύσουμε:


Tους μοναδικούς Burger Project με τη νέα τους παιχνιδο-συναυλία "Ένα Τρελό Κοντσέρτο", τη μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μπασλάμ Ο Αγησίλαγος, Τον Τρομερό εχθρό & Αλυσοδεμένο Ελέφαντα δυο ιστορίες του Χόρχε Μπουκάι διασκευασμένες από τη βραβευμένη θεατρική Ομάδα Τόπι, την πολυβραβευμένη αργεντινή συγγραφέα και εικονογράφο Isol αλλά και ευφάνταστα shows από τους La Petite Marguerite-Bubble Show και τον Alex de Paris.

 

Καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας και παράλληλα με το πρόγραμμα των παραστάσεων, θα πραγματοποιούνται πρωτότυπες δράσεις:


British Council Kids' Corner | Archaeolab: Μικροί Αρχαιολόγοι, Μεγάλες Ανακαλύψεις | Εταιρεία Πολιτισμού Πeripatos: Μελωδο-ποιώ | Εκδόσεις Μάρτης: Εικαστικό εργαστήρι Isol | Motus Terrae: Διαδραστικό δρώμενο | Με Λίγη Φαντασία: Υφασμάτινες Δημιουργίες.

 

Παρουσιάζει ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης.

ΠΟΤΕ10/06/2018 - 10/06/2018
ΠΟΥΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Κήπος
Οδηγός Μουσικής