Kavinsky, Europavox Athens

Ο Γάλλος δημιουργός του Nightcall έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

LIFOTEAM 20.4.2018 | 00:00

Το Europavox Festival έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, με ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες από την ευρωπαϊκή σκηνή και headliners δύο μεγάλα ονόματα από τη Γαλλία.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, ο Kavinsky, ο διάσημος μουσικός / παραγωγός / DJ και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας, θα βρεθεί στο Fuzz Live Music Club για ένα special set. Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα και για τις δύο βραδιές του Europavox.

 

Ο διάσημος Γάλλος Kavinsky έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε μια χρονιά που θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόνενη δισκογραφική επιστροφή του. Ο Vincent Belorgey, όπως είναι το αληθινό του όνομα, είναι μουσικός, dj και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με "εμμονή" στα electropop soundtrack από ταινίες και σειρές των 80s.

Ο χαρακτήρας Kavinsky δημιουργήθηκε από τον Belorgey και η ιστορία τον θέλει να σκοτώνεται όταν τρακάρει με την Ferrari Testarossa του τo 1986 και να επιστρέφει ως ζόμπι για να φτιάξει τη δική του ηλεκτρονική μουσική.

Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε με μια ταινία του 2011, το περίφημο "Drive" με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling. Στα opening credits ακούστηκε το κλασικό πλέον "Nightcall".

ΠΟΤΕ20/04/2018 - 20/04/2018
ΠΟΥFUZZ CLUB
Οδηγός Μουσικής