Anamateur, Στην Πιρουλίτα με αγάπη

O jazz κωμικός επιστρέφει στο Booze

LIFOTEAM 28.4.2018 | 00:00

Ο Γιώργος Αναματερός, ο jazz κωμικός με την καλά κρυμμένη μελαγχολική πλευρά, επιστρέφει στο "Booze Cooperativa", έξι χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου του έργου, του «Μια αμφιβολία εγεννήθη στο μυαλό ενός ευγενούς τιμωρού».

 

Στην ανατρεπτική του μουσική παράσταση τον συνοδεύουν: o Πρίαμος Μωράκης (κιθάρα), ο Περικλής Τριβόλης (κοντραμπάσσο), ο Γιώργος Θωμόπουλος (τρομπέττα), ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος (ντραμς) και η Μόνικα Καμπασελέ (φωνή).

 

Μεταξύ άλλων θα ακουστούν και τα: "Never trust a female politician (when it comes to promises of love)", "On friendly terms (let me give you that kiss)", "I will always be your new toy (at least I will try)".

 

Η ιστορία της Πιρουλίτα

Μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου του 2015, ο Γιώργος Αναματερός, κατά κόσμον Anamateur, έγραψε 12 ερωτικά τραγούδια στην "Πιρουλίτα", μια (αποκαλούμενη) ακροαριστερή πολιτικό.

 

Η "Πιρουλίτα" ήταν ακόμη καθηγήτρια ψυχολογίας (στο Πανεπιστήμιο), κίκμποξερ και σέξι προσωπικότητα της TV. Ο Anamateur πίστεψε ότι ήταν η μοναδική που μπορούσε να του σώσει την ψυχή.

 

Το ειδύλλιο έληξε άδοξα τον Σεπτέμβριο του '15, όταν η "Πιρουλίτα" εμφανίσθηκε ολόγυμνη και έγκυος (αλλά όχι με το παιδί του Anamateur) για ένα lifestyle περιοδικό.

 

Ο Anamateur, προδομένος, βρίσκει πλέον παρηγοριά παίζοντας τα 12 αυτά τραγούδια, μόνος ή με τους Pros.

ΠΟΤΕ28/04/2018 - 28/04/2018
ΠΟΥBOOZE COOPERATIVA
Οδηγός Μουσικής