Μήνυμα κατά του ρατσισμού και του φασισμού και υπέρ της αλληλεγγύης, των δημοκρατικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων στέλνουν οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στην αντιφασιστική συναυλία που διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) στις 20 Ιανουαρίου στο Gagarin.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, η Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, ο Παντελή Αμπαζής, τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Υακίνθη Λάγιου, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ναταλία Ρασούλη, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Ιωάννα Φόρτη, ο Απόστολος Ρίζος, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο MC YINKA, ο Jerome Kaluta, οι Duοyu, οι RadioSol και οι Λάργκο.

 

Τους μουσικούς θα πλαισιώνουν ηθοποιοί όπως η Μαρία Κανελλοπούλου, ο Παντελής Δεντάκης, ο Βασίλης Σπυρόπουλος, η Μάνια Παπαδημητρίου και η Νίκη Σερέτη.

 

Η συναυλία έχει ως στόχο την ενίσχυση της καμπάνιας για την δίκη- καταδίκη της Χρυσής Αυγής, την στήριξη των θυμάτων ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων και την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.