Το Merlin's Music Box παρουσιάζει το Σάββατο 23 Δεκέμβρη στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα) τους μοναδικούς Sugahspank! & The Swing Shoes και τους εκρηκτικούς Jumpin' Bones σε ένα πάρτυ γεμάτο από rhythm & blues, swing, gospel, soul και rock ήχους.

 

Οι Swing Shoes φτιάχτηκαν το 2006 σαν οργανικό swing τρίο. Δύο χρόνια αργότερα άρχισαν να συνεργάζονται με τη Sugahspank! και γρήγορα έγιναν μια από τις πιο ενεργές live μπάντες, παίζοντας σε όλη την Ελλάδα. Το 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους (Ladies & Gentlemen, Here's the Swing Shoes), που ήταν οργανικό, εκτός από ένα κομμάτι, στο οποίο συμμετείχε η Sugahspank!. Το 2014 βγήκε το πρώτο τους κοινό άλμπουμ με τίτλο A Holy Show, με πιο έντονα rhythm & blues και gospel στοιχεία. Σήμερα βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του τρίτου τους άλμπουμ, μαζί με τη Sugahspank!

 

Οι "The Jumpin' Bones" είναι μια αθηναϊκή Rhythm 'n Blues μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2014. Το πρώτο τους album με τίτλο "Marrow" κυκλοφόρησε ψηφιακά και σε CD τον Νοέμβριο του 2015 και πολύ γρήγορα απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από περιοδικά και site του εξωτερικού όπως τα Blues Blast Magazine (USA), Blues Matters (UK), και Bluesnews (DE) καθώς και από αντίστοιχα ελληνικά.
Αρχικά η μπάντα ιδρύθηκε από τρεις παιδικούς φίλους, τον Ορέστη Τσικούρη (φωνή - φυσαρμόνικα), τον Δημήτρης Δακόπουλο (κιθάρα),τον Κωνσταντίνο Αλούπη (μπάσο) και στη συνέχεια με την προσθήκη του Σπύρου Γαβαλά (τύμπανα) κατέληξαν στον ήχο που χαρακτηρίζει την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Το 2017 τη σκυτάλη στη κιθάρα και το μπάσο πήραν οι Γιώργος Χρυσόπουλος και Θανάσης Γκιουλέας αντίστοιχα. Από το φθινόπωρο του 2017 κιθαρίστας της μπάντας είναι ο ταλαντούχος Νίκος Τζαβάρας.