Η τετράδα των Cave Children επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας μετά από έξι μήνες, για να παρουσιάσει νέο υλικό στο ιστορικό An Club. Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2013 και αποτελούνται από τους Βασίλη Βλαχάκο (φωνή, κιθάρα), Βασίλη Νιτσάκη (μπάσο), Ορέστη Μπενέκα (synths, φωνητικά) και Δημήτρη Στεργίου (τύμπανα). Κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, με τίτλο Quasiland το 2015 από την Inner Ear Records, η οποία απέσπασε θετικές κριτικές εκτός συνόρων με κορυφαίες εκείνες των NME, Happy Magazine και Shindig! Magazine. Στη συνέχεια ακολούθησε το single “Alpha Male/Believe” που κυκλοφόρησε φέτος στη σειρά “A Distant Victory Singles Club” (Inner Ear Records, 2017).

 

Οι The Low Spark από τη Λευκωσία παρουσιάζουν ζωντανά τον πρώτο τους δίσκο “Α few but many” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, καθώς και καινούρια κομμάτια, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο ήχος τους φέρνει μαζί τις εκφάνσεις της progressive–psychedelic rock, με αρκετές αναφορές στα 70s rock, τη soul και την blues.

 

Οι Million Hollers παίζουν Blues & rock'n'roll, έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ (Million Hollers και Once upon a whiskey) και αυτό το διάστημα ετοιμάζουν την καινούρια τους δουλειά.