Foo Fighters

H συναυλία θα φιλμογραφηθεί και θα προβληθεί στη σειρά του PBS, «Landmarks Live In Concert»

LIFOTEAM 10.7.2017 | 00:00

Οι Foo Fighters έρχονται στο Ηρώδειο για μια ιστορική συναυλία που θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί στη σειρά ντοκιμαντέρ του PBS, “Landmarks Live In Concert”. Από την εκπομπή, που παρουσιάζει ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Το αποφορολογημένο ποσό που θα προκύψει από την αγορά κάθε εισιτηρίου της συναυλίας θα δοθεί ως δωρεά σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό.

 

 Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου της εκδήλωσης και για να εξυπηρετηθεί όσον το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός θεατών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων ανά κίνηση. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρά ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους, ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας , ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του. Άρα σε μια κίνηση αγοράς δύο εισιτηρίων θα χρειαστούν δύο ονοματεπώνυμα και δύο ΑΔΤ ή διαβατηρίου”.

 

Για τους Foo Fighters

Μέσα σε 22 χρόνια από το 1995 όταν οι Foo Fighters έβγαλαν το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους, οι Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear και Rami Jaffee  εξελίχθηκαν στην τελευταία μεγάλη αμερικάνικη ροκ μπάντα, κερδίζοντας 11 βραβεία Grammy, πουλώντας 25 εκατομμύρια δίσκους και κάνοντας δεκάδες χιλιάδες μουσικόφιλους να τραγουδήσουν τους παντοτινούς πια ροκ ύμνους τους.

 

Το ταξίδι των Foo Fighters στη δισκογραφία ξεκίνησε επισήμως το 1995 με το ντεμπούτο άλμπουμ τους  που περιλαμβάνει το διπλά πλατινένιο The Color and the Shape, του 1997, το βραβευμένο με Grammy, Best Rock Album There Is Nothing Left To Lose (1999) και το One By One (2002), το επικό διπλό LP Your Honor που κυκλοφόρησε το 2005, στη 10η επέτειο των FF, τα βραβευμένα με τρίτο και τέταρτο βραβείο Grammy ως Best Rock Album, Echoes, Silence, Patience and Grace (2007) και το Wasting Light (2011) αντίστοιχα. Ακολούθησε το όγδοο άλμπουμ τους, Sonic Highways. Το 2015, τα 20στα γενέθλια της μπάντας συνέπεσαν με την 5η πιο επικερδή περιοδεία τους- μετά την οποία η μπάντα κυκλοφόρησε δωρεάν το EP, Saint Cecilia, ως ένα ευχαριστώ στους οπαδούς της. Οι Foo Fighters επανεμφανίστηκαν πρόσφατα με το hard rock ύμνο του καλοκαιριού "Run", που μας δίνει μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο ένατο άλμπουμ τους, Concrete and Gold.

 

ΠΟΤΕ10/07/2017 - 10/07/2017
ΠΟΥΗΡΩΔΕΙΟ
Οδηγός Μουσικής