Postmodern Jukebox Orchestra/ Αριάνα Σαβάλας

Οι επιτυχίες του σήμερα διασκευασμένες με τη μουσική του μεσοπολέμου

LIFOTEAM 28.6.2017 | 00:00

Εφτακόσιες εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 2,7 εκατομμύρια συνδρομητές, τεράστιες πωλήσεις και εκατοντάδες sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Οι Postmodern Jukebox Orchestra, το συγκρότημα φαινόμενο του YouTube που διασκευάζει σημερινές επιτυχίες χρησιμοποιώντας τη μουσική του Μεσοπολέμου έρχεται στην Αθήνα.

 

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του συνθέτη και  πιανίστα Scott Bradlee. Εβδομήντα και πλέον καλλιτέχνες, κάτω από την καθοδήγηση του ιδρυτή και ψυχής της ομάδας τραγουδούν στους ρυθμούς της swing, της jazz, του fox-trot  και της soul. Ο Scott Bradlee επιλέγει τις επιτυχίες που θα διασκευαστούν, κάνει την ενορχήστρωση και διαλέγει τους καταξιωμένους καλλιτέχνες ή τα νέα ταλέντα που θα κάνουν την ερμηνεία.

 

Ο ίδιος, πολύ υπερήφανος για τις μοναδικές ικανότητες όλων των μελών της ομάδας του δηλώνει: «Πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό διαφορετικών προσωπικοτήτων και μουσικών, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους  πιστούς φίλους μας μια μοναδική εμπειρία. Μας επιτρέπει να τους μεταφέρουμε στο πιο αυθεντικό, στο πιο ενθουσιώδες πάρτι της δεκαετίας του ‘30 ή του ‘40».

 

Το τρομερό παιδί της παγκόσμιας burlesque σκηνής με την αισθαντική φωνή την κωμική φλέβα και την ανατρεπτική παρουσία, η Αριάνα Σαβάλας, μια σπάνια σουμπρέτα, θα είναι στο πλευρό των Postmodern Jukebox.

 

Κόρη του Τέλι Σαβάλας και της Τζούλι Χόβλαντ, η Αριάνα Σαβάλας γεννήθηκε στο Λος Άντζελες σπούδασε θέατρο στην περίφημη RADA (Royal Academy of Dramatic Art) στο Λονδίνο, ενώ είναι μέλος του Playhouse West, θεατρικού οργανισμού που διευθύνει ο διάσημος ηθοποιός Τζεφ Γκόλντμπλουμ. H αγάπη της για την τζαζ και το burlesque την κέρδισε οριστικά και το πρώτο της τζαζ EP, Sophisticated Lady, έγινε πραγματικότητα το 2012. Με έδρα της το Λος Άντζελες συνεχίζει τις εμφανίσεις της στα μεγαλύτερα κλαμπ του δυτικού κόσμου, ενώ συμμετέχει ως ηθοποιός σε ταινίες και τηλεοπτικά σίριαλ.  

 

 
ΠΟΤΕ28/06/2017 - 28/06/2017
ΠΟΥΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Οδηγός Μουσικής