Ο Oliver Huntemann επιστρέφει στην Αθήνα καλεσμένος της ομάδας Seds.

 

Ο Oliver Huntemann άρχισε την καριέρα του με τη διοργάνωση events ηλεκτρονικής μουσικής στη γενέτειρά του, το Oldenburg, όπου γνωρίστηκε με τον DJ Gerret Frerichs. Οι συναντήσεις στο στούντιο του Frerichs οδήγησαν στη δημιουργία του πρώτου τους πρότζεκτ, HUMATE,  και τα 2 πρώτα του single, Chrome (1992) και Love Simulation (1993). To Noέμβρη του 2011 κυκλοφόρησε το album “PARANOIA” το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές και τον ανέδειξε ως έναν από τους πιο περιζήτητους παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Οι ρίζες του Huntemann φτάνουν στην αρχή της εποχής της techno. Όπως όλοι οι συνεργάτες του έτσι και ο ίδιος επηρεάστηκε από την acid house και την rave. Περνώντας τα χρόνια άρχισε να γίνεται πολύ γνωστός στο κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι συνεργασίες του με ονόματα σταθμούς της techno κουλτούρας, όπως ο Sven Vath και ο Stephan Bodzin, ενώ με το μέλος των DEEP DISH και πολύ καλό του φίλο, Dubfire, έχουν ξεκινήσει το προτζεκτ ELEMENTS. Το ομότιτλο ΕP τους κυκλοφόρησε το 2016 και σε αυτό έβαλαν την πιναλιά τους μερικά από τα πιο hot ονόματα της techno σκηνής όπως ο Joseph Capriati, o Julian Juweil αλλά και ο Victor Ruiz. Στις αρχές του 2007 ένα σετ του ηχογραφήθηκε στο Sao Paolo της Βραζιλίας και κυκλοφόρησε με τον τίτλο PLAY!01. Αυτό ήταν η αρχή για μια σειρά από κυκλοφορίες ηχογραφημένων σετ του σε διάφορες πόλεις του κόσμου, με τελευταία αυτή στη Βιέννη το 2014 (PLAY!05) Έχει δώσει το παρόν σε αμέτρητα festival, όπως τα το ADE και BPM, όπου μάλιστα έκανε ένα εκπληκτικό  b2b set με τον Dubfire μόλις πριν λίγες μέρες.

 

Μαζί του στο six d.o.g.s εμφανίζονται o Clubkid (Danceteria) και ο Mattik (Moan, High Pressure) σε ένα b2b σετ με τον Ikee (expectancy)