Μακριά από τη διασκεδαστική ειρωνία του Ρεμπελ, της προηγούμενής δουλειάς του Renegade Instruments, σκοτεινός και άμεσος ο δίσκος X κυκλοφορεί όχι μόνο σε παραγωγή αλλά και σχεδόν αποκλειστική του σύνθεση. Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα τον παρουσιάσει στο six d.o.g.s σε μια ορχηστρική χιπ χοπ παράσταση με εκλεκτούς προσκεκλημένους στο πλευρό του.

 

Ένας από αυτούς, ο Dj Gzas, συμμετείχε και στο δίσκο. Με cuts, breaks και raw beats θα γεμίσει με ρυθμό και τεχνική από την αρχή μέχρι το τέλος τη συναυλία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το Turntablism το 2010. Συνεργάζεται και συνεργάστηκε επί σκηνής με σχήματα όπως οι Rationalistas, Zoro & Buzz,Twinsanity. Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε να δημιουργεί την πρώτη προσωπική του δουλειά.

 

Ο Andri J. ιδρυτικό μέλος της ομάδας των Univers, ξεκίνησε να ασχολείται με την κουλτούρα του hiphop και συγκεκριμένα με το Rap και το Beatmaking στις αρχές του 2000. Έχει στο βιογραφικό του πολλές κυκλοφορίες (7 στο σύνολο) και ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του album με τίτλο "The Andriground".

 

Το Βδέλυγμα, που επέστρεψε φέτος με νέα κυκλοφορία, θα παρουσιάσει ένα live set με τραγούδια των πέντε τελευταίων χρόνων, από το "8 φετίχ" μέχρι το φετινό αγαπημένο "Κρέμα EP". Τα κομμάτια – προσωπικές ιστορίες του είναι ειρωνικές προσεγγίσεις του "παραδοσιακου" hip hop που αφηγούνται πότε ερωτικές και πότε δυσοίωνες ιστορίες.

 

Ο Sonder είναι ένας νέος MC, που παρέα με τους Βδέλυγμα, Renegade Instruments και Drugitiz ετοιμάζει αυτό το διάστημα την πρώτη του δουλειά. Πλέκει τον πολιτικό λόγο με την ψυχοσυνθετική αναζήτηση και το ατόφιο καθημερινό χιούμορ με τις ερωτικές μας κατρακύλες.

 

Η Βασιλική Μεθενίτη είναι φυσικός που ασχολείται με τη ζωγραφική από μικρή, θέλοντας να εκφράσει όσα δε μπορεί να περιγράψει με λόγια, τόσο για τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων όσο και για τις δοκιμασίες της "εξωτερικής" τους ζωής.

Στο χώρο θα διατίθεται ο δίσκος 'Χ' και κυκλοφορίες των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.