Βαρύ, έντονο και ελκυστικό instrumental post / doom metal, που καθοδηγείται από δύο drummers με έντονες δυναμικές και ακραίες αντιθέσεις, ένα υπνωτιστικό και μαγευτικό soundtrack προς την αποκάλυψη, είναι μόνο μερικές από τις περιγραφές που μπορεί κανείς να δώσει στον ήχο των Γάλλων TLF.

 

Βαθύ αργόσυρτο μπάσο και πρωτόγονα διπλά κρουστά, σαν μια θορυβώδη χαμηλοκουρδισμένη βροντή, κυριαρχούμενη από σκοτεινές μελωδίες, δημιουργημένες από το κιθαριστικό δίδυμο, συνθέτουν τους The Lumberjack Feedback και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά τους που θυμίζει μια αχνή ομορφιά που καλύπτει έναν ανεμοστρόβιλο, φτιαγμένο από καταστροφικά αρχέγονα στοιχεία.

 

Special guests: Spacement (GR) & Dull (GR)

Άστρα αναγκάζονται να καταρρεύσουν και να εκραγούν.

"Σουπερνόβα", ένα απ' τα πιο βίαια φαινόμενα στο Σύμπαν με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας μυστηριώδους αστρικής οντότητας, στο εσωτερικό της οποίας οι νόμοι της Φυσικής δεν έχουν καμία υπόσταση. Το όνομα αυτής; Spacement.

Αργά παιξίματα, βαρύς ήχος, χαμηλά κουρδίσματα και fuzz ήχοι παρέα με ψυχεδελικά riffs, αργόσυρτο μπάσο, sludge περάσματα και αφηρημένο θόρυβο/ feedback, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου Αθηναϊκού κουϊντέτο, που συνίσταται σε λάτρες των Yob, Electric Wizard, Uffomammut, Neurosis, OM και Sleep.

 

Οι νεοσύστατοι sludge metallers Dull συμπληρώνουν το billing, με line-up αποτελούμενο από μέλη και πρώην μέλη των Lucky Funeral, Vulnus, Slavebreed, Progress of Inhumanity και Mahakala.

 

ΠΟΤΕ03/11/2016 - 03/11/2016
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Μουσικής