Η Danceteria γιορτάζει 4 χρόνια ζωής και παρουσιάζει τη μοναδική Bella Sarris κάτω από τη μουσική στέγη του νέου party concept του six d.o.g.s., Περεστρόικα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση πλαισιώνουν ο Έλληνας ambassador της ηλεκτρονικής μουσικής Anestie Gomez και o resident του Danceteria ClubKid.

 

Το πρώτο ταξίδι της Bella από τη γενέτειρα της, το Sydney στο άγρυπνο νησί της Μεσογείου, την Ibiza πριν μερικά χρόνια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μέσα στο booth. Όλα άρχισαν όταν η έφηβη ακόμα Αυστραλιανή είδε την Γερμανίδα «βασίλισσα» της techno και μετέπειτα μέντορά της, tINI να παίζει μουσική στο Fuse.

 

Η Bella μπήκε στον χώρο της underground σκηνής αρχικά ως PR assistant στα ENTER Parties του Richie Hawtin, ωστόσο το ταλέντο της και η τεχνική της δεινότητα στα decks δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτά από τους μεγάλους παραγωγούς. Ό,τι έχει ακολουθήσει από πλευράς της στα πιο περιζήτητα dancefloors του κόσμου μαρτυρούν μια μουσική «δύναμη» που ήρθε για να μείνει.

 

O Anestie Gomez κυκλοφορεί μουσική σε world class labels, μεταξύ και αυτων στo label του six d.o.g.s, εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο σε events στο εξωτερικό, και είναι ο Α&R του DisDat label με έδρα το Brooklyn.

O ClubKid είναι ο άνθρωπος πίσω από το Danceteria party που λαμβάνει χώρα στο six d.o.g.s. και αποτελεί έναν από τα αγαπημένους του Dj που εμφανίζονται στα ελληνικά Dj booth.