Ύστερα από μία πολύ επιτυχημένη και sold out περιοδεία στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ μαζί με τον πασίγνωστο Parov Stelar, ο Anduze, το φαινόμενο της soul & funk μουσικής, βρίσκεται στην Ελλάδα. Εκτός από τον Parov Stelar, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Andy Caldwell, Paul Harris (Dirty Vegas), Todd Terry, Teddy Douglas, DJ Tarkan, Dunkelbunt, Luca Guerrieri, Klangkarussell, Golan κλπ.


Στην μια και μοναδική βραδιά στο Τρένο στο Ρούφ, το κοινό θ'απολαύσει ένα ταξίδι σε ήχους ρετρό όπως του James Brown και του Marvin Gaye αλλά και στις σύγχρονες μουσικές τάσεις με το ιδιαίτερο προσωπικό του στιλ. Από τις πολλές επιτυχίες του έχει ξεχωρίσει τελευταία το electro soul single When I Find My Love, το οποίο ανεβαίνει σταδιακά στα ευρωπαϊκά charts, έχοντας κατακτήσει μέχρι στιγμής την 5η θέση του Virgin Radio France, ενώ αποτέλεσε την υψηλότερη νέα είσοδο στα χορευτικά charts του ιταλικού itunes.


Με τη δυναμική του παρουσία στις soul & funk παραστάσεις του όσο και στα ξεσηκωτικά DJ sets του, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.


Κιθάρα, φωνή: Anduze , Κιθάρα, φωνή: Νίκος Καΐτσας, Ντραμς: Αντώνης Αντωνίου, Μπάσο: Παναγιώτης Δανίκας

ΠΟΤΕ15/09/2016 - 15/09/2016
ΠΟΥΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ
Οδηγός Μουσικής