Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει ζωντανά το 'Life is now' για το φεστιβάλ Αθηνών, ένα σάουντρακ για το αστικό τοπίο. Είναι η πιο φιλόδοξη δουλειά του μέχρι στιγμής. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε πέρσι από την Inner Ear και ήταν γεμάτο από δυνατές ambient ενορχηστρώσεις όπου ο ηλεκτρονικός ήχος συναντάει πιο νεορομαντικές ακουστικές μελωδίες.

Είχε πει τότε στην Lifo και στην Φώφη Τσεσμελή για το άλμπουμ ότι είναι μια «αντανάκλαση συναισθηματικής ακρίβειας. Αναφέρομαι σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού του τι είναι τι, σε ένα συναισθηματικό πεδίο. Μια καθαρότερη βιωματική αίσθηση του συναισθήματος πέρα από τη φόρτιση των όποιων πεποιθήσεων. Για παράδειγμα, η αγάπη βάζει τα όρια αλλά και το πόσο σαφές μού είναι το ότι ζω το Τώρα, χωρίς απειλές από το παρελθόν, ή το άγχος του αύριο. Έχω μετατοπιστεί ως άνθρωπος και δημιουργός. Ασχολούμαι ταυτόχρονα και με άλλα δημιουργικά πράγματα, τα οποία με διαμορφώνουν και με ενεργοποιούν και εκτός μουσικής δράσης. Από την άλλη, ήθελα να κυκλοφορήσει ένας ολοκληρωμένος δίσκος έτσι όπως του αξίζει. Σε μια αξιοπρεπή και δραστήρια δισκογραφική εταιρεία, σε βινύλιο και CD. Δεν μπορώ να συμβιβάζομαι διαρκώς με την ψηφιοποιημένη κακοποίηση της μουσικής. Είμαστε ελάχιστοι, πλέον, όσοι κρατάμε την αισθητική της μουσικής σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο στη χώρα. Αισθάνομαι δικαιωμένος που δεν υπηρέτησα ποτέ την αντίθετη πλευρά κι αυτό το εισπράττω από μια μεγάλη μερίδα κοινού»

Για την παράσταση που θα είναι multimedia, έχει δημιουργηθεί ένα είδικό video art πρότζεκτ που δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που ταιριάζει απόλυτα με την μουσική.

ΠΟΤΕ02/07/2016 - 02/07/2016
ΟΡΓΑΝΩΣΗΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΥΠΕΙΡΑΙΩΣ 260
Κήπος Δ
Οδηγός Μουσικής